De motor nazomer events zijn ook dit jaar een succes
  • de motor nazomer events zijn ook dit jaar een succes

De motor nazomer events zijn ook dit jaar een succes

Op zaterdag 10 september vond het eerste motor event plaats: de motoropstapdag. Meer dan de helft van de deelnemers hebben zich direct ingeschreven voor een motoropleiding! We verheugen ons erop om deze nieuwe leerlingen snel terug te zien voor de AVB-rijlessen op ons afgesloten motoroefenterrein.Enthousiaste motorinstructeurs tijdens motoropstapdag 10 september 2016

En afgelopen weekend werd de tweedaagse trainingtour gereden. Ookal gaven de weersvoorspellingen regen aan voor de échte motorrijder was dit geen belemmering. De volgende trainingtour vindt plaats in het voorjaar.

Aanstaande zondag 25 september vindt alweer het derde en tevens laatste motor nazomer event plaats: de motor nazomerrit! Hier zijn nog plekken beschikbaar. Je kunt je dus nog opgeven en genieten van een goed georganiseerde motor rit onder deskundige begeleiding. Voor het weekend is vooralsnog goed weer voorspeld; niet te koud en niet te warm met maxima van 19 graden. Zondag wordt het ideaal motor weer. Dus meld je snel aan, want vol = vol!

Inschrijven Motor Rit *

 


* Inschrijven Motor Rit 25 september 2016 alleen mogelijk via e-mail motor@osseforth.nl
 

De motor events op een rij

Elk jaar organiseren we motor events in het voorjaar en in de nazomer.

  • Tijdens de motoropstapdag maak je zeer voordelig kennis met het motorrijden. Je kunt je vooraf inschrijven voor een proefles.
  • De tweedaagse trainingtour die we organiseren heeft altijd genoeg deelnemers. Samen met andere motorliefhebbers een weekend lang touren onder begeleiding van onze enthousiaste en deskundige motorinstructeurs, wie wil dat nu niet?
  • Je kunt er ook voor kiezen om samen met ons de motor rit te rijden. Dit is een gezellige nazomerrit met een mooie tussenstop.
Motor nazomer events 2016 - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020