LogistiConnected 3e editie 31 maart 2016
  • logisticonnected 3e editie 31 maart 2016

LogistiConnected 3e editie 31 maart 2016

LogistiConnected is een symposium voor ondernemers uit de sector Transport & Logistiek. Samen met Selexxyz HR Consultancy en RSM Nederland organiseren wij deze netwerkbijeenkomst op donderdag 31 maart. Wij willen ondernemers met elkaar in contact brengen en zorgen voor kennis- en informatieuitwisseling. 

Geïnteresseerd? Meld u aan en stuur een e-mail naar Frank@osseforth.nl.

Sprekers LogistiConnected

Deze editie komen twee sprekers aan het woord met twee boeiende onderwerpen. 

  • Danny Koterba, manager inbound logistics VDL, biedt ons een verrassende kijk in zijn organisatie. De vraag "Spelen Limburgse logistieke families nog een rol van betekenis in een internationaal competitieve markt?" staat centraal en wordt beantwoord door deze gedreven manager. 
  • De tweede spreker snijdt het onderwerp aan Criminaliteitspreventie in de sector Transport & Logistiek. Dit is een leerzame lezing van het Landelijk Politieteam voertuigcriminaliteit, in samenwerking met de Regionale Eenheid Limburg.

U bent welkom 

Bent u ondernemer of op een andere manier betrokken bij de Transport & Logistiek? Kom dan donderdag 31 maart naar het Hoenshuis Golf in Voerendaal. Voor meer informatie bekijkt u de uitnodiging of het persbericht op WijLimburg.nl
LogistiConnected 3e editie 31 maart 2016 - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020