LogistiConnected 2e editie 1 oktober 2015
  • logisticonnected 2e editie 1 oktober 2015

LogistiConnected 2e editie 1 oktober 2015

Spreker 1 oktober 2015: Karel Balliauw , Directeur van Katoen Natie( voormalig transportbedrijf Langen)

LogistiConnected is een unieke en interactieve netwerkbijeenkomst, georganiseerd door Osseforth OpleidingenSelexxyz HR Consultancy en RSM Wehrens Mennen De Vries Accountants & Belastingadviseurs. In 2015 en 2016 staan in totaal vier edities van LogistiConnected op het programma, waarvan de eerste op 25 juni 2015 heeft plaatsgevonden bij Golf & Countryclub Hoenshuis in Voerendaal. 

Aanmelden tweede editie: 1 oktober 2015

Bent u ook actief in de transport en/of logistiek en op zoek naar nieuwe waardevolle kennis, informatie en contacten binnen uw sector? Meldt u dan aan voor de tweede editie van LogistiConnected op donderdag 1 oktober 2015. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Golf & Countryclub Hoenshuis in Voerendaal, waar u vanaf 16.00 uur van harte welkom bent. Het interactieve programma begint om 16.30 uur en duurt tot  omstreeks 19.30 uur. Ook voor een hapje en een drankje zal worden gezorgd.

De eerste spreker is Karel Balliauw, de nieuwe directeur van de vestiging van Langen in Elsloo. Bij Katoen Natie werken meer dan 13.000 mensen verspreidt over de hele wereld. Wat betekent de overname voor Limburg. Aan bod komt o.a. de (toekomst)visie van Katoen Natie en waar Limburg mee te maken krijgt. De tweede spreker is een directielid van de Douane. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de problematiek waarmee de transporteur te maken krijgt in binnen- buitenland, de inmenging van buitenlandse transporteurs en de daarbij behorende oneerlijke concurrentie.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen, horen we graag tijdig of u aanwezig bent. Neem daarvoor contact op met Frank Osseforth via frank@osseforth.nl of telefonisch via +31(0)6 54360.222.

LogistiConnected Transport & Logistiek - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020