Osseforth Opleidingen steunt Daelzicht Hartenwensen
  • osseforth opleidingen steunt daelzicht hartenwensen

Osseforth Opleidingen steunt Daelzicht Hartenwensen

Op maandag 20 april 2015 startte om 19.00 uur het programma van Hartennwens 2015, wat gepresenteerd werd door Maurice Graef. Hartenwens geeft bewoners van Daelzicht de kans om hun wens te laten uitkomen. Onze instructeur Arno Rutten heeft de Hartenwens van Bep Laumen in vervulling laten gaan. Bep wilde namelijk heel graag een keer een uur in een auto rijden. 

Na een korte inleiding van Maurice Graef werden de wensen voor de cliënten van Daelzicht bekend gemaakt. Onze instructeur Arno van Osseforth Opleidingen werd naar voren geroepen om kennis te maken met Bep. Samen zijn ze met de begeleidster van Bep op pad gegaan. Arno kreeg al snel door dat Bep het gevoel voor auto rijden in de vingers heeft. Ze hebben een uur door de regio Sittard- Geleen gereden. 

Arno, Bep en de begeleidster van Bep waren super enthousiast! Zo enthousiast dat Bep er zelfs over nadenkt om nog een aantal rijlessen wilt nemen. Ze hebben alle drie genoten van deze dag. Als aandenken aan deze dag heeft Arno een aantal foto's gemaakt.

Bep je bent een topper en we zien je graag nog eens een rij lesje nemen!

Steun Daelzicht - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020