Open Dag 2015

Open Dag 2015

Open Dag 2015

Zondag 19 april as organiseert Osseforth Opleidingen alweer haar jaarlijkse Open Dag. Je kunt dan een proefles volgen van bromfiets t/m touringcar. Ook kun je gratis een theorie-examen oefenen voor het auto en motorexamen.

Nieuw is dit jaar dat we van iedereen een polaroid foto maken. We hebben zelfs een stoere motor met een leuke achtergrond. Als je op de motor zit dan lijkt het net alsof je door de Rocky Mountants rijdt. Hoe leuk is dat?

Ook nieuw is dat we voor de motor, vrachtwagen en bus proeflessen de tijd van de proefles verlengd hebben van 30 minuten naar 90 minuten. Zo krijg je ook een professionele rijles met een goede instructie. Om ervoor te zorgen dat we serieuze proeflessen krijgen vragen we hiervoor wel een kleine bijdrage van €15,-.

NIEUW: Iedereen die zich aanmeld krijgt een Goodie Bag. Een tas met daarin: 2 kaartjes Mondial Beek, een ijskrabber, een parkeerkaart( parkeerschijfzone), pen, schrijfblok en een kortingskaart voor de Cavemen Run in Valkenburg. 

Aanmelden dit jaar kan ook eenvoudig; je kunt meteen een tijdstip uitzoeken die bij je past. Let op; we zijn nu al voor 80% volgeboekt.

Kijk voor meer info op www.osseforth.nl/opendag.

Open Dag 2015 - Nieuws van Osseforth Opleidingen Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020