De langste rijles van Nederland 2015
  • de langste rijles van nederland 2015

De langste rijles van Nederland 2015

De langste rijles van Nederland 2015

Heb je nog geen autorijbewijs? Ben je minimaal 16,5 jaar? Doe dan mee en

Win de langste rijles van Nederland 2015! 
Van Vaals naar Groningen (heen & terug) inclusief overnachting en een diner!

Zo’n lange autorijles heeft nog nooit iemand gedaan. Misschien kom je er wel mee in het Guinness Book of Records? Deze bijzondere rijles voert je van de meest zuidelijke provincie naar de meest noordelijke provincie van Nederland. De rijles vindt plaats onder toezicht van een ervaren rijinstructeur van Osseforth Opleidingen en in de nieuwste Opel Corsa lesauto. We beloven je alvast dat dit twee onvergetelijke dagen worden!

OH! De nieuwste Opel Corsa lesauto

De tocht van Zuid Limburg naar Groningen wordt afgelegd in het nieuwste model Opel Corsa en Osseforth Opleidingen is de eerste rijschool in Limburg die ermee gaat rijden! Een dubbele primeur dus. Wil jij zonder rijbewijs toch al in de nieuwste Opel Corsa rijden? Doe dan mee!*
 

Wat moet je doen om te winnen

1. Tag jezelf  + iemand anders op onze Facebookpagina in de foto van de nieuwe Opel Corsa! https://www.facebook.com/Osseforth.
2. Wil je echter nog eens éxtra opvallen? Stuur ons de de leukste, gekste, moedigste foto van jezelf met een Osseforth lesvoertuig, instructeur of een andere bijzondere manier. Stuur je foto vóór zondag 22 februari 2015 naar auto@osseforth.nl

Wij kiezen straks uit alle "taggers" en foto's ** twee winnaars die mee mogen doen aan de langste rijles van Nederland. De winnaars worden op 23 februari 2015 door ons bekend gemaakt.

 

De langste rijles van Nederland 2015 wordt georganiseerd door Osseforth Opleidingen in samenwerking met Opel Nederland.

* Je moet minimaal 16,5 jaar zijn en mag nog niet in het bezit zijn van je autorijbewijs (categorie B). 
** Gezien de te rijden afstand zullen er twee prijswinnaars worden getrokken die elkaar tijdens de rijles kunnen afwisselen. Prijswinnaars kunnen enkel aanspraak maken op “de langste rijles van Nederland”, indien ze reeds bij Osseforth Opleidingen een auto rijopleiding volgen of voornemens zijn deze te gaan volgen.

Langste rijles - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020