Vaarbewijs cursus

Vaarbewijs cursus

vaarbewijs 1

Osseforth Opleidingen organiseert vier keer per jaar een klassikale cursus Klein Vaarbewijs 1 in Limburg. De opleiding en het examen bestaan alleen uit een theoretisch gedeelte. Er komt geen praktijk aan te pas! Verspreidt over twee avonden krijgt u uitleg over de belangrijkste zaken in de watersportwereld. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de onlinemodule.

De cursus is inclusief: twee Theorieavonden, een uitgebreid theorieboek en de online module.( twv 69 euro)

Klein Vaarbewijs 1 (ICC inland waters)

Vaart u alleen op 'kleine binnenwateren' zoals rivieren, meren en plassen en komt u verder niet op ruim water zoals de Oosterschelde, IJsselmeer of Wadden, dan kunt u volstaan met het Klein Vaarbewijs-1 (VB-1).Het Klein Vaarbewijs 1 is gecombineerd met het internationale vaarbewijs (ICC) inland waters. U kunt hiermee in het buitenland op het binnenwater varen.

Onderwerpen Cursus Vaarbewijs 1:

o.a. de manoeuvreer eigenschappen van een schip; de veiligheid; de betonning; het berekenen van waterdiepte en brughoogte; de betekenis van de diverse markeringslichten; de op de binnenwateren geldende reglementen en de voorrangsregels.

Cursusmateriaal Vaarbewijs 1:

Tijdens de cursus Vaarbewijs 1 gebruiken we de speciaal voor de cursus ontwikkeld "Theorieboek Vaarbewijs 1" . Deze Studiewijzer bevat de volledige leerstof voor Vaarbewijs 1 en meer dan 700 oefenvragen. Naast het theorieboek bieden we u de uitgebreide onlinemodule aan met tekeningen, plaatjes en filmpjes. En de nieuwste examenvragen.

Vaarschool Instructeur:

De cursus wordt gegeven op de locatie van Osseforth Opleidingen te Elsloo, Limburg De theorieavonden worden klassikaal verzorgd met de verwijzing naar de online lessysteem.

Vaarbewijs 1 Theorie-Examen

De vaarbewijsexamens worden afgenomen door het exameninstituut VAMEX. Het theoriie-examen vindt plaats in Den Bosch. Volgens de wet hoeft er geen praktijkexamen te worden afgelegd.

De enige klassikale Watersportcursus in Limburg! Voor Maastricht, Heerlen en Geleen-Sittard.

 

Vaarbewijs cursus - Osseforth Nieuws | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020