Nascholing Code 95

 • home
 • nascholing code 95

Nascholingscursussen code 95

Bekijk onze nieuwe folder voor nascholing/ code 95 voor vrachtwagenchauffeurs!Bekijk alle nascholingscursussen en schrijf u in voor een van onze cursussen of kies voor het 35- uur nascholingspakket.

Kalender Code 95

 

 

Sinds september 2008 moeten alle (bus/vrachtwagen) chauffeurs verplicht nascholing volgen om hun vakbekwaamheid te verlengen. Vanaf deze datum is de vakbekwaamheid namelijk nog maar vijf jaar geldig.

De nascholing voor het groot rijbewijs bestaat uit 35 uur. Alleen gecertificeerde nascholingscursussen tellen mee voor de verlenging.
Ook chauffeurs die al in het bezit zijn van een onbeperkt geldig chauffeurs diploma krijgen nu te maken met een beperking van de geldigheid.

Bekijk onze nieuwe folder over nascholing/ code 95 voor vrachtwagenchauffeurs!

Pakketprijs Nascholing code 95

Voor buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs biedt Osseforth Opleidingen voordelige nascholing aan met het 35-uur nascholingspakket Code 95 vanaf € 750. U kunt zelf kiezen uit ons nascholingsaanbod en u bepaalt zelf wanneer u de nascholing volgt. 

 • 4 cursussen
 • 1 praktijktraining

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn organiseren we nascholingsweken. Dit betekent dat u binnen één week uw nascholing code 95 volgt. U schaft dan het nascholingspakket aan en volgt de cursussen die wij hebben geselecteerd voor de nascholingweek. 

Onderwerpen cursussen nascholing code 95

Wanneer heb ik nascholing nodig?

 • Bent u al als beroepschauffeur werkzaam?
  Iedereen die voor 10 september 2008 buschauffeur is, heeft zeven jaar (van september 2008 tot september 2015) de tijd om de eerste 35 uur nascholing te volgen. Daarna moeten de chauffeurs hun vakbekwaamheid iedere vijf jaar verlengen, steeds door het volgen van 35 uur nascholing.
 • Bent u een nieuwe chauffeur? 
  Iedereen die sinds 10 september 2008 voor het bus rijbewijs geslaagd is of slaagt voor zijn vakbekwaamheid krijgt vijf jaar de tijd om zijn vakbekwaamheid te verlengen. Dit doet de chauffeur door het volgen van de 35 uur nascholing.
  Voor nieuwe chauffeurs geldt dus niet de eenmalig langere termijn van zeven jaar, die voor huidige werkzame chauffeurs wel geldt.
 • Zowel vrachtwagen- als buschauffeur?
  Als een chauffeur in het bezit is van zowel een chauffeurs diploma (code vakbekwaamheid) voor personenvervoer als voor beroepsgoederenvervoer, dan hoeft hij slechts één keer 35 uur nascholing te volgen per 5 jaar en niet 70 uur. De klassikale opleider Nascholing bus code 95 in Limburg! Voor Maastricht, Heerlen en Geleen-Sittard.
Nascholing Code 95 - Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018