Motorrijschool in Echt

Motorrijbewijs halen bij motorrijschool in Echt

Start met je motoropleiding en volg een motor proefles van 100 minuten van € 79,- voor  slechts € 60,-. Jij kiest toch ook voor de beste opleider? Schrijf je dan nu in voor motorrijlessen bij Osseforth Opleidingen Limburg! 

Inschrijven proefles

 


Programma motoropleiding 

 • Voertuigbeheersing, deel 1 AVB 
  Op ons eigen afgesloten oefenterrein in Elsloo leert de motorinstructeur je de 12 verplichte bijzondere verrichtingen. Een groot voordeel is dat je op dit terrein ook het CBR-examen voor deel 1 aflegt. Tijdens het examen rij je dus in een vertrouwde omgeving!
   
 • Verkeersdeelneming, deel 2 AVD
  In dit onderdeel leer je verkeersinzicht. Je leert om op de motor veilig  aan het verkeer deel te nemen. Motorrijlessen in de omgeving van Roermond en Echt is motorrijden door het gemoedelijke Limburgse landschap, langs de Maasplassen. Maar ook leer je vol gas te geven, gas terug te nemen en goed op te letten tussen het vrachtverkeer op de A2, A73 en het knooppunt Het Vonderen . 

Het is mogelijk om een motoropleiding te volgen bij Osseforth Opleidingen Limburg voor slechts een van de delen. Voor meer informatie over je motorrijbewijs halen, bekijk je de pagina Motorrijlessen in Limburg.

Motorinstructeurs en -instructrices 

Osseforth Opleidingen Limburg heeft KNVM-geschoolde motorinstructeurs in dienst. Dit betekent dat zij vakkundig zijn en zeer bekwaam in het geven van motorrijlessen. Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen verzorgt voertuigbeheersing, deel 1 AVB. 
Onze motorinstructeur André Schulpen verzorgt de motorrijlessen op de motorrijschool in Echt. Hij gaat samen met jou de weg op en motorrijden in de omgeving van Roermond en Echt. André heeft een passie voor motorrijden en neemt zijn vak als instructeur serieus. Veiligheid staat bij hem voorop.  Hij is gespecialiseerd in verkeersdeelneming, hij is zeer competent en leert je motorrijden met verkeersinzicht snel aan!

Reguliere tijden voor motorijlessen

DagenTijden
Maandag t/m vrijdag08:00 - 21:20
Zaterdag08:00 - 17:10

Contact motorrijschool Echt

Bosstraat 32
6101 NX Echt

Telefoon:046 - 423 1200
Fax:046 - 423 1208
E-mail:opleidingen@osseforth.nl
Whatsapp:06 - 4620 4761


Locatie oefenterrein Elsloo


Grotere kaart weergeven

Voordelen van dé motorrijschool in Echt

 • Breed aanbod motoropleidingen, voor elk motorrijbewijs A1, A2 en A onbeperkt
 • Kwaliteit onderwijs, KNMV geschoolde instructeur wijst de weg
 • Optimale begeleiding, motorinstructeur volgt met zijn volgmotor
 • Gratis Osseforth Rijles App, nakijken ingeplande rijlessen 
 • Achteraf betalen AVD rijlessen met de persoonlijke rijbewijsfinanciering

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Kenneth Brouns: "Leuke instucteurs waar je mee kan lachen maar ook serieuze gesprekken mee kan voeren zodra je op de motor zit denken ze alleen voor jou best wil . Heb laatste gedeelte met roger gereden zeer fijn !! Ookal was het heel warm toch achter ons aan met de motor"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.7."
10-08-2018 Geulle
Yara Purnot: "Laagdrempelige organisatie, goede communicatie en hele persoonlijke touch. Intensieve begeleiding, alles draait om de kwaliteit en dat kon ik erg waarderen. Iedereen heeft plezier in wat hij/zij doet en dat merk je aan alles. Dit zorgt voor veel energie en motiveert enorm. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.7."
10-08-2018 Cadier en Keer
Debbie Broeks: "Ik heb afgelopen woensdag mijn motorrijbewijs gehaald, een lang gekoesterde droom. Francois, Jack, Paul en Marc heel erg bedankt voor jullie adviezen, vertrouwen, ondersteuning en professionele begeleiding! Ook heel erg bedankt voor Celina! Ik zal jullie zeker aanbevelen😊 en ik kom zeker nog eens langs!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
07-08-2018 Stein
Motorrijschool Echt, motorrijlessen in Echt - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018