Motor theorie

Motor theoriecursus in Limburg

De turbo motor theoriecursus is een unieke training als voorbereiding op jouw motor theorie-examen. Heb je interesse, kies voor de avondtheoriecursus!

Inschrijven avondcursus

of bekijk prijzen

Programma avondcursus theorie

Denk je dat het leren van de motor theorie een makkie is? Dat valt nog vies tegen hoor, auto theorie is toch echt andere stof dan de motor theorie. Dus volg de avondcursus motor theorie en je bent maximaal voorbereidt op het examen! 

Avondcursus motor theorie

  • Theorieboek motor theorie
  • 10 uur toegang om online de motor theorie te leren

Locatie en tijdstip avondcursus

Je volgt de avondcursus op onze vestiging in Heerlen-Kerkrade. Bekijk de inschrijvingspagina voor de exacte data met tijden.

Overige bijzonderheden

  • Optimaal leerrendement: Bekijk eerst zelf de motor theorie en volg dan de cursus
  • Bij Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen kun je als enige in Limburg een motor theoriecursus volgen. Doe hiermee je voordeel!
  • Let op, het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
Inschrijven avondcursus

 


Studiemateriaal motor theorie  

Bestel via  Alletheorieboeken.nl/motor-theorie het studiematieraal dat het beste bij je past om de motor theorie te leren en te oefenen: boeken, usb-stick of online leren en online oefenen. Je betaalt geen verzendkosten! Vandaag besteld, morgen in de brievenbus. 

Reserveren motor theorie-examen 

Neem contact op met Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen of stuur een e-mail naar elsloo@osseforthmotorpoint.nl met onderwerp "Reservering motor theorie-examen". 
Houd er rekening mee dat je voor een motor theorie-examen minimaal 17 jaar moet zijn!

Zin in motorrijlessen nemen?

Wil je meer weten over motorrijlessen in Limburg, maar weet je nog niet zeker of motorrijden iets voor jou is? Volg dan een vrijblijvende motor proefles of neem deel aan een Motor Experience dag. 

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg 

  • Opleidingen met hoog slagingspercentage 
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,7  via Springest.nl/Osseforth 
  • Lid BOVAG garantiefonds 
  • Dé trendsetter in rijopleidingen al meer dan vier decennia lang!
8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Peter Bloemen: "op 2-7-19 hebben wij deelgenomen aan de motor experience bij Osseforth. Alleen maar superlatieven hiervoor en een oprechte aanrader noemen. Naast de vriendelijke ontvangst een erg goede instructeur, en erg veel value for money! Het zou 'maar' een experience heten, maar toch heb ik hier meer geleerd dan in reguliere rijlessen voorheen! Een erg aangename dag. Bedankt Osseforth!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
04-07-2019 Anzegem
John Ophelders: "Het was een fijne ervaring. Goede hoe en waarom. Ik mocht zelfs mee in de volgauto om de situatie vanuit hun oogpunt te zien, wat veel deed verduidelijken. Tevens duidelijke na gesprekken over de les waar aandachtspunten verder besproken werden.
Een goede en fijne communicatie via de e-mail over de lessen en bijkomende zaken.

Mvg John."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.7."
30-06-2019 Geleen
Hélène Gransier: "Heel erg bedankt team Osseforth, de motorlessen heb ik als gezellig, leerzaam en prettig ervaren. Iedere keer weer vrolijke instructeurs die weten waar ze het over hebben. De terreinoefeningen worden levendig gemaakt en op de weg word je voldoende geinstrueerd waarbij zelfstandig rijden gestimuleerd wordt. Ondanks mijn eigen overvolle agenda is het gelukt om lessen in te plannen. Chapeau!
Een dikke merci! "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
30-06-2019 Born
Motor theoriecursus vestiging Sittard-Geleen - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020