Motor opstapmaand

Maak kennis met het motorrijden tijdens de motor opstapmaand

Twee keer per jaar vindt de motor opstapdag plaats, in het voorjaar en einde zomer. Tijdens de motor opstapdag maak je kennis met het motorrijden tegen een gereduceerd tarief. Door corona is het niet mogelijk om 1 dag te plannen. Dus bieden wij de motor opstapmaand! Als je je inschrijft ontvang je een gratis helm en max € 100 korting.

Inschrijven motoropstapdag

 

Motor opstapmaand 2021

Vanwege het corona-virus zal de opzet van deze motoropstapdagen anders zijn dan normaal. Wij houden ons aan de laatste richtlijnen van het RIVM. Zowel de richtlijnen waaraan iedereen zich dient te houden als extra bescherming om verspreiding van het virus te voorkomen zijn op de locaties aanwezig.

Op het afgesloten motoroefenterrein in Heerlen, vestiging Heerlen-Kerkrade, en in Elsloo, vestiging Sittard-Geleen vindt de motoropstapmaand plaats. Tijdens deze proeflessen leer je de beginselen van het motorrijden. Je ervaart hoe het is om op een motor te zitten, gas te geven en te remmen. Ook maak je kennis met de werkwijze van onze rijschool. De motor proefles duurt in totaal 90 minuten, waarvan je een uur zelf rijdt op het terrein. 

De motoropstapmaand biedt meer dan een standaard proefles. Want tijdens de motoropstapdag staan er oefeningen opgesteld die je ook bij het CBR-examen tegen kunt komen.
Zo krijg je een nog duidelijker beeld van wat je allemaal moet kunnen om je motorrijbewijs te halen!

Voordeel op voordeel

Tijdens de motoropstapdag geniet je van voordeel op de proefles en zelfs op het lespakket! Dus kom langs tijdens de motor opstapdag van Osseforth Opleidingen.

Niet wachten... begin nu met motorrijlessen!

Rijlessen bij Osseforth Opleidingen is rijden onder deskundige en persoonlijke begeleiding. Begin met een eerste motorrijles, proefles, van 100 minuten. Wil je komen rijlessen, dan ontvang je een gratis helm en krijg je tot € 100 korting op het lespakket. 

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen?

  • Breed aanbod motoropleidingen, voor elk motorrijbewijs A1, A2 en A onbeperkt
  • Veilig motorrijlessen op afgesloten oefenterrein zonder overig verkeer
  • Geen tijdverlies om naar een (oefen)parkeerplaats te rijden
  • Voordelig rijlessen en CBR examen op eigen vertrouwd terrein
  • Gratis gebruik van diverse helmen en motorkleding
  • Optimale begeleiding, motorinstructeur volgt met zijn volgmotor

Lees meer over motorrijlessen op de pagina Motorrijles in Limburg. Heb je nog vragen , lees dan de Veelgestelde Vragen of neem contact op met Osseforth Opleidingen Limburg

Motor opstapdag korting op proefles en lespakket - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2021