Motor proefles

Motor proefles in Limburg

Osseforth Opleidingen Limburg is in het bezit van eigen afgesloten motoroefenterreinen in Elsloo en Heerlen. Je start dan ook met je proefles op een afgesloten terrein, veiliger kan niet! Een vrijblijvende motorproefles kost slechts € 60,- en duurt 100 minuten. 

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Tijdens de eerste kennismakingsles start je met de basisbeginselen van het motorrijbewijs. Natuurlijk maak je tegelijkertijd kennis met de motorinstructeur of motorinstructrice en de manier van lesgeven. Na afloop weet je op welk niveau je ingedeeld kan worden voor vervolg motorrijlessen. Je hoort hoeveel motorrijlessen je ongeveer nodig zult hebben met bijbehorende kosten. Tenslotte komt het theoriegedeelte van het motorrijbewijs ook aan bod.

Twee locaties voor de proefles 

Je proefles vindt plaats op een van de twee afgesloten motoroefenterreinen dat eigendom is van Osseforth Opleidingen Limburg. Het motoroefenterrein in Elsloo ligt naast het hoofdkantoor van Osseforth Opleidingen, langs de A2-snelweg. Je kunt ook kiezen voor het motoroefenterrein in Heerlen bij het kantoor van Osseforth Opleidingen Heerlen-Kerkrade. 

De proefles is geheel vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de rijopleiding. Na de proefles beslis je zelf of je je voor de motorrijopleiding inschrijft.

Begin met motorrijlessen 

Besluit je na de proefles om de opleiding te gaan volgen dan kun je gebruik maken van een aantrekkelijk motorlespakket:

  • Aantal motor rijlessen
  • CBR-examen voertuigbeheersing 
  • CBR-examen verkeersdeelneming 

Lees meer over motorrijlessen op de pagina Motorrijles in Limburg. Heb je nog vragen , lees dan de Veelgestelde Vragen of neem contact op met Osseforth Opleidingen Limburg

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Breed aanbod motoropleidingen, voor elk motorrijbewijs A1, A2 en A onbeperkt
  • Veilig motorrijlessen op afgesloten oefenterrein zonder overig verkeer
  • Geen tijdverlies om naar een (oefen)parkeerplaats te rijden
  • Gratis gebruik van diverse helmen en motorkleding
  • AVD rijlessen op afbetaling met de persoonlijke rijbewijsfinanciering

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Gregory : "Top rijopleiding van goede instructeurs!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
20-09-2018 Geleen
Niels Jensen: "Fantastisch! Alle Ossefort instructeurs geven je veel vertrouwen vanaf het eerste moment dat je op de motor stapt. Zowel op het terrein als op de weg. Ze blijven rustig en nemen de tijd om uit te leggen hoe je veilig rijdt en kunt reageren op uitzonderlijke situaties. Hele fijne rijschool!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
15-09-2018 Geleen
Steffie Leszczynski: "Top rijschool en een gezellige sfeer. Ik vind de motorrijlessen in Elsloo altijd uitstekend. Professionele en goede instructeurs die fijn lesgeven. Ook de dames van de planning denken met je mee. Zelfs als je een hele drukke agenda hebt. Helemaal goed!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.7."
12-09-2018 Obbicht
Motor proefles, veilig motorrijles oefenterrein - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018