Motor proefles

Motor proefles in Limburg

Osseforth Opleidingen Limburg is in het bezit van eigen afgesloten motoroefenterreinen in Elsloo en Heerlen. Je start dan ook met je proefles op een afgesloten terrein, veiliger kan niet! Een vrijblijvende motorproefles kost slechts € 60,- en duurt 100 minuten. 

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Tijdens de eerste kennismakingsles start je met de basisbeginselen van het motorrijbewijs. Natuurlijk maak je tegelijkertijd kennis met de motorinstructeur of motorinstructrice en de manier van lesgeven. Na afloop weet je op welk niveau je ingedeeld kan worden voor vervolg motorrijlessen. Je hoort hoeveel motorrijlessen je ongeveer nodig zult hebben met bijbehorende kosten. Tenslotte komt het theoriegedeelte van het motorrijbewijs ook aan bod.

Twee locaties voor de proefles 

Je proefles vindt plaats op een van de twee afgesloten motoroefenterreinen dat eigendom is van Osseforth Opleidingen Limburg. Het motoroefenterrein in Elsloo ligt naast het hoofdkantoor van Osseforth Opleidingen, langs de A2-snelweg. Je kunt ook kiezen voor het motoroefenterrein in Heerlen bij het kantoor van Osseforth Opleidingen Heerlen-Kerkrade. 

De proefles is geheel vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de rijopleiding. Na de proefles beslis je zelf of je je voor de motorrijopleiding inschrijft.

Begin met motorrijlessen 

Besluit je na de proefles om de opleiding te gaan volgen dan kun je gebruik maken van een aantrekkelijk motorlespakket:

  • Aantal motor rijlessen
  • CBR-examen voertuigbeheersing 
  • CBR-examen verkeersdeelneming 

Lees meer over motorrijlessen op de pagina Motorrijles in Limburg. Heb je nog vragen , lees dan de Veelgestelde Vragen of neem contact op met Osseforth Opleidingen Limburg

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Breed aanbod motoropleidingen, voor elk motorrijbewijs A1, A2 en A onbeperkt
  • Veilig motorrijlessen op afgesloten oefenterrein zonder overig verkeer
  • Geen tijdverlies om naar een (oefen)parkeerplaats te rijden
  • Gratis gebruik van diverse helmen en motorkleding
  • AVD rijlessen op afbetaling met de persoonlijke rijbewijsfinanciering

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Youri : "Sympathieke en zeer competente instructeurs. De begeleiding is erg goed, waardoor je je snel zelfverzekerd voelt en ook goed voorbereid op examen mag.

Service ook uitstekend. Er wordt goed meegedacht met plannen en last-minute aanpassingen zijn ook geen enkel probleem.

Overall; erg tevreden en een absolute aanrader. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
13-11-2018 Maastricht
Roxanne : "Super! Heb een leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen. De instructeurs blijven positief en laten je met een goed gevoel deelnemen. Ook bij de administratie ben ik altijd super geholpen en word altijd snel gereageerd. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
12-11-2018 Geleen
Stan V.: "Zeer goede ervaring gehad bij Osseforth. Mijn motor rijbewijs A in een keer behaald, zowel het AVB en AVD examen. Super instructeurs en zeer prettige en leerzame lessen. Echt een aanrader!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.3."
06-11-2018 Geleen
Motor proefles, veilig motorrijles oefenterrein - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2018