Motorrijbewijs

Motorrijbewijs, tijd voor je leven mét motor

  • Voor € 60 proefles van 100 minuten met persoonlijk opleidingsadvies
  • Geen tijdverlies door het eigen oefenterrein dus 100% les voor je geld
  • Zelf niks hoeven regelen, dat doen Osseforth motorplanners allemaal
  • Optimale rijbegeleiding, rij-instructeur rijdt mee op volgmotor
  • Ook na je examen inspiratie voor routes en tourritten van de Old Studs groep
Kies een datum voor je proefles

 

 

Winterdeal motorpakket 22 rijlessen met theoriepakket met € 109.95 voordeel!

Motorrijbewijs halen

Met onze motorinstructeurs proef je meteen aan de motorcultuur. Voor je het weet stap je bij Osseforth vol vertrouwen op de nieuwe motoren en gaat het echt gebeuren: geen vertrouwd oefenterrein meer om je voertuigbeheersing te oefenen, maar de weg op!

Het gevoel van kilometers weg die jij je machtig maakt, daar heb je zo lang naar verlangd. Terwijl je volop geniet van het geluid van de motoren en het verbluffende uitzicht vanuit motorperspectief, attendeert de instructeur je op de laatste aandachtspuntjes. Het is tijd om de motorrijles af te ronden en te laten zien dat je het kunt op examen. Je bent er klaar voor om zelfstandig de weg op te gaan met het felbegeerde 'papiertje' op zak!

Geslaagd! Vanaf dan hoor ook jij officieel bij onze club van Old Studs. Waarin onze motorleerlingen routes, verhalen, tips en de beste stopplekken met elkaar delen. Een nieuw hoofdstuk in je leven is begonnen!

Motor rijbewijs kandidaten geven een 8,7

Bij Osseforth Opleidingen sta jij, de kandidaat die gaat voor het motor rijbewijs, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Onze kandidaten die bij ons het motor rijbewijs hebben gehaald, zijn dik tevreden!

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Peter Bloemen: "op 2-7-19 hebben wij deelgenomen aan de motor experience bij Osseforth. Alleen maar superlatieven hiervoor en een oprechte aanrader noemen. Naast de vriendelijke ontvangst een erg goede instructeur, en erg veel value for money! Het zou 'maar' een experience heten, maar toch heb ik hier meer geleerd dan in reguliere rijlessen voorheen! Een erg aangename dag. Bedankt Osseforth!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
04-07-2019 Anzegem
John Ophelders: "Het was een fijne ervaring. Goede hoe en waarom. Ik mocht zelfs mee in de volgauto om de situatie vanuit hun oogpunt te zien, wat veel deed verduidelijken. Tevens duidelijke na gesprekken over de les waar aandachtspunten verder besproken werden.
Een goede en fijne communicatie via de e-mail over de lessen en bijkomende zaken.

Mvg John."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9.7."
30-06-2019 Geleen
Hélène Gransier: "Heel erg bedankt team Osseforth, de motorlessen heb ik als gezellig, leerzaam en prettig ervaren. Iedere keer weer vrolijke instructeurs die weten waar ze het over hebben. De terreinoefeningen worden levendig gemaakt en op de weg word je voldoende geinstrueerd waarbij zelfstandig rijden gestimuleerd wordt. Ondanks mijn eigen overvolle agenda is het gelukt om lessen in te plannen. Chapeau!
Een dikke merci! "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
30-06-2019 Born
Motorrijbewijs Sittard-Geleen, Echt en Kerkrade - Osseforth| Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020