Motorrijbewijs

Motorrijbewijs, tijd voor je leven mét motor

  • Voor € 60 proefles van 100 minuten met persoonlijk opleidingsadvies
  • Geen tijdverlies door het eigen oefenterrein, dus 100% les voor je geld
  • De Osseforth motorplanners regelen alles voor jou!
  • Optimale rijbegeleiding, rij-instructeur rijdt mee op volgmotor
  • Gratis gebruik van diverse helmen, motorkleding & in alle maten beschikbaar! 
  • Ook na je examen inspiratie voor routes en tourritten van de Osseforth Old Biker Studs 
Kies een datum voor je proefles


 

Motorrijbewijs halen

Met onze motorinstructeurs proef je meteen aan de motorcultuur. Voor je het weet stap je bij Osseforth vol vertrouwen op de nieuwe motoren en gaat het echt gebeuren: geen vertrouwd oefenterrein meer om je voertuigbeheersing te oefenen, maar de weg op!

Het gevoel van kilometers weg die jij je machtig maakt, daar heb je zo lang naar verlangd. Terwijl je volop geniet van het geluid van de motoren en het verbluffende uitzicht vanuit motorperspectief, attendeert de instructeur je op de laatste aandachtspuntjes. Het is tijd om de motorrijles af te ronden en te laten zien dat je het kunt op examen. Je bent er klaar voor om zelfstandig de weg op te gaan met het felbegeerde 'papiertje' op zak!

Geslaagd! Vanaf dan hoor ook jij officieel bij onze club van de Osseforth Old Biker Studs. Waarin onze motorleerlingen routes, verhalen, tips en de beste stopplekken met elkaar delen. Een nieuw hoofdstuk in je leven is begonnen!

Let op: wanneer je in Nederland jouw rijbewijs wenst te behalen, dien je hier ook woonachtig en ingeschreven te zijn. Ben je dit niet? Of verkeer je in een speciale situatie? Kijk dan snel op de website van de RDW voor verdere informatie en de mogelijkheden. 

Motor rijbewijs kandidaten geven een 9,3!

Bij Osseforth Opleidingen sta jij, de kandidaat die gaat voor het motor rijbewijs, voorop. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Onze kandidaten die bij ons het motor rijbewijs hebben gehaald, zijn dik tevreden!

Motorrijbewijs Sittard-Geleen, Echt en Kerkrade - Osseforth| Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2021