Lescam

Met de lescam brengen we je rijles vorderingen in beeld

Ook zo benieuwd naar je vorderingen tijdens de rijles? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als een van de eerste rijscholen in de regio werken wij met een speciaal ontwikkeld auto camera systeem in onze Opel Corsa lesauto's. Je rijles wordt tijdens de praktijklessen met een speciale lescam opgenomen tot maar liefst 290 graden rondom!

Evalueren rijvaardigheid

Door de lescam kunnen opgenomen beelden tijdens of na de rijles via een speciaal schermpje worden afgespeeld en direct worden geëvalueerd. De bedoeling is om vooral tijdens en na een proefexamen aan de hand van camerabeelden een evaluatie te doen. Je rij-instructeur kan je zo laten zien wat er wel en niet goed ging tijdens de les.
Door deze evaluatie achteraf, leer je van je eigen fouten waardoor je sneller goed leert autorijden. En dat is goed nieuws wanneer je zo gauw mogelijk je rijbewijs B wil halen! 

Verbeteren verkeersinzicht

Door het inzetten van de lescam kunnen ter plekke bepaalde situaties besproken en ‘herbeleefd’ worden waardoor het verkeersinzicht verbeterd. Dit onboard camera systeem zal het voor de autoleerling veel makkelijker maken om de verschillende verkeersituaties te bekijken en te bestuderen waardoor inzicht dat nodig is om een auto veilig door het verkeer te kunnen sturen op een speelse manier met stappen vooruit gaat.

Haal je autorijbewijs bij dé autorijschool in Limburg

Osseforth Opleidingen is een grote rijschool en kan jou dan ook meer bieden. Je rijopleiding start met een proefles. Tijdens een proefles maak je kennis met de manier van rijlesgeven en de rijschool. Vervolgens krijg je een advies en kun je kiezen uit rijlespakketten. We bieden ook losse rijlessen aan en elk kwartaal wordt een nieuw actiepakket samengesteld.

Algemene informatie over de autorijlessen en prijzen vind je op de pagina Autorijles in Limburg. Lees op onze blog wat andere kandidaten van de rijlessen vonden en hoe zij het rijexamen en rijbewijs haalden.

Met de lescam brengen we je rijles vorderingen in beeld | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2022