Last minute aanbiedingen rijopleidingen

Kies voor een last-minute!

Dit is je kans om je auto theorie voordelig te leren door een theoriecursus te volgen met korting. Of je volgt een proefles voor het aanhangerrijbewijs met korting. Je kunt ook uitgebreid kennis maken met het motorrijden tijdens de Motor Experience tegen een last-minute prijsje. Het is zelfs mogelijk om het vaarbewijs te halen tegen geredudeerd tarief. 

Elke week worden last-minute aanbiedingen voor verschillende rijopleidingen bepaald. Dus bekijk ze snel en schrijf je in!

Inschrijven last-minute

 

 

Wij streven ernaar om al onze cursussen en opleidingen volgeboekt te hebben. Het komt soms voor dat onze cursussen nog niet helemaal vol zitten. Daarom bieden wij de laatste plekken aan met korting. 

Osseforth Opleidingen is ontstaan in 1977 als autorijschool. Met bijna vier decennia ervaring zijn we dé specialist voor alle (rij)opleidingen in Limburg. We hebben deskundige rij-instructeurs in dienst met de nodige ervaring. Dus grijp je kans om één van onze opleidingen te volgen tegen een last-minute prijsje! 

Bijzonderheden

  • Het is alleen mogelijk om je online in te schrijven voor last-minute aanbiedingen
  • Last-minue aanbiedingen kunnen na inschrijving niet meer geannuleerd worden

Aanbod

Onderstaande onderdelen van onze rijopleidingen komen in aanmerking voor een last-minute aanbieding. Het is mogelijk dat er momenteel geen last-minute aanbiedingen zijn. Want last-minute aanbiedingen worden een paar dagen voor aanvang bekend gemaakt. Kies voor een van de onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de opleiding/ cursus. 

Last minute aanbiedingen rijopleidingen - Osseforth| Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019