Last minute beroepsopleidingen

Kies voor een last-minute!

Dit is je kans om je vrachtwagen of taxi theorie voordelig te leren door een theoriecursus met korting te volgen. Of volg de heftruck of reachtruck cursus tegen een klein prijsje. Het is zelfs mogelijk om je in te schrijven voor een instructeursopleiding tegen geredudeerd tarief. 

Elke week worden last-minute aanbiedingen voor verschillende beroepsopleidingen bepaald. Dus bekijk ze snel en schrijf je in!

Inschrijven last-minute

 

 

Bijzonderheden

  • Het is alleen mogelijk om je online in te schrijven voor last-minute aanbiedingen
  • Last-minue aanbiedingen kunnen na inschrijving niet meer geannuleerd worden

Aanbod

Onderstaande onderdelen van onze beroepsopleidingen komen in aanmerking voor een last-minute aanbieding. Het is mogelijk dat er momenteel geen last-minute aanbiedingen zijn. Want last-minute aanbiedingen worden een paar dagen voor aanvang bekend gemaakt. Kies voor een van de onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de opleiding/ cursus. 

Een opleiding volgen met korting

Gestart als autorijschool in Stein, en nu bijna 40 jaar later gegroeid in leerlingen en soorten opleidingen. Met drie theorielokalen en een aparte logistieke opleidingshal verzorgen wij met succes opleidingen tot heftruck- en reachtruckchauffeur. En naast de categorieën AB, C, D, BE en CE verzorgen we ook de cursus voor de taxipas/chauffeurspas, instructeursopleidingen, VCA, BHV en het vaarbewijs! Met een last-minute aanbieding is het mogelijk om een opleiding te volgen met veel korting!

Wij streven ernaar om al onze cursussen en opleidingen volgeboekt te hebben. Het komt soms voor dat onze cursussen nog niet helemaal vol zitten. Daarom bieden wij de laatste plekken aan met korting. 

 

Last minute aanbiedingen beroepsopleidingen - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019