Osseforth Zomerrit

Osseforth Zomerrit -  door Zuid-Limburg en de Eifel

Vind jij ook niets lekkerder dan gezellig samen te touren op de motor? Op zaterdag 23 juli organiseren wij de Osseforth Zomerrit. Een gezellige en enorm mooie route door ons prachtige Zuid-Limburg en de verassend mooie Duitse Eifel. Wil jij mee? Schrijf je snel in!

 

Inschrijven voor Osseforth Zomerrit

 


Aanmelden kan uiterlijk tot 19 juli

 

Wie: Alle geinteresseerde motorrijders (van beginnend tot ervaren)
Wat: 170km lange motorrit door Limburg en de Eifel
Waar: Tour in Zuid-Limburg en Eifel in Duitsland - startlocatie Osseforth locatie Elsloo
Wanneer: Zaterdag 23 juli 2022 van 10:00-17:00
Prijs: €17,95

 

Mee op de Osseforth Zomerrit?

Op 23 juli verwachten wij jullie om 10:00 op het Osseforth oefenterrein in Elsloo, vanaf deze locatie vertrekt de mooie route via Zuid-Limburg naar de Eifel in Duitsland. Deze rit is zowel geschikt voor ervaren als beginnende bestuurders. Tussentijds de prachtige route en de lekkere kilometers op de motor hebben wij twee stops. De eerste stop is een lunchstop, bij de prijs inbegrepen. Keuze uit vega of vlees inclusief een drankje naar keuze. De tweede stop is bij een horeca gelegenheid waarbij van eigen rekening genoten kan worden van een lekkere versnapering. We eindigen op dezelfde locatie bij de Osseforth vestiging in Elsloo.

Tijdens de rit wordt er gezorgd voor voorrijders, rijders hoeven zelf niet te beschikken over een gps systeem. Het mag uiteraard wel en voor wie wil kan de route per mail verstuurd worden.

Osseforth Zomerrit | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2022