Disclaimer

Osseforth geeft zorgvuldig samengestelde, correcte en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op de pagina’s van Osseforth geen rechten worden ontleend.

Verder aanvaardt Osseforth geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Op de pagina’s van de site van Osseforth kunnen links naar (niet-commerciële) instellingen en organisaties zijn opgenomen. Ook kan er verwezen worden naar onze specifieke websites voor specifieke diensten waaronder OsseforthMotorpoint.nl, bijscholing-rijinstructeur en code95offertes.nl.

Osseforth is niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites waar naar wordt verwezen. Ook het advies via e-mail van Osseforth is geheel vrijblijvend. Osseforth aanvaard geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid van het gegeven advies via de e-mail vraagfunctie op de website van Osseforth.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd: maart 2020

Disclaimer - Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020