Dé Beste Opleider van Nederland 2014

  • home
  • dé beste opleider van nederland 2014

Dé Beste Opleider van Nederland 2014

Osseforth Opleidingen uit Elsloo is door het publiek verkozen tot dé beste opleider van Nederland 2014 in de categorie Klein, -Inkoop, logistiek en techniek-. De uitreiking van de Awards vond plaats op 18 december 2014 in congrescentrum NBC te Nieuwegein. Frank Osseforth en zijn team namen de prijs in ontvangst.

“Wie had dat gedacht!” was het eerste dat de eigenaar van het gelijknamige opleidingsinstituut kon uitbrengen. Volgens Osseforth is deze prijs een regelrechte erkenning voor de inzet van het team dat maar 1 doel nastreeft: het verhogen van klanttevredenheid en kwaliteit. “De praktijk bewijst dat deze combinatie vanzelf voor hogere slagingspercentages zorgt. We zijn hartstikke trots dat we nu een jaar lang deze titel mogen dragen”, aldus Frank Osseforth.
 

Frank Osseforth neemt de prijs in ontvangst

Over de Opleider van het jaar verkiezing

De verkiezing Beste Opleider van Nederland wordt in 2014 voor de tweede keer gehouden en is een initiatief van vergelijkingssites Springest.nl en Klantenvertellen.nl in samenwerking met NBC Nieuwegein. Alle personeels opleiders en trainingsinstituten van Nederland komen in aanmerking voor deze prestigieuze prijs in één of meerdere categorieën. Het Nederlandse publiek kan gedurende november in 9 verschillende categorieën stemmen op zijn of haar favoriete opleider. Opleiders worden door middel van cijfers en toelichting beoordeeld op: inhoud, trainer en organisatie & contact. In elke categorie is er een prijs beschikbaar voor Beste Opleider van Nederland. De opleider met de beste relatieve beoordeling mag zich ‘Dé Beste Opleider van Nederland 2014’ noemen.

 

We realiseren ons dat we deze prijs niet hadden gewonnen zonder de steun van iedereen die op Osseforth Opleidingen heeft gestemd. Langs deze weg nogmaals hartstikke bedankt voor jullie steun!

Team Osseforth Opleidingen

> Lees ook Verkiezingen Beste opleider van Nederland

Dé Beste Opleider van Nederland 2014 | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020