Vragen

Welke hef/reachttruckcursussen zijn er?

hef/reachtruck:
1 daagse heftruck cursus:
voor code 95 en kandidaten met aantoonbare ervaring. Je krijgt een korte samenvatting van de hef/reachtruck theorie. De rest van de dag is er het praktijkgedeelte op de heftruck. Om 15.00 uur is er theorie + praktijk examen.

2 daagse hef/reachtruck cursus:
Voor kandidaten zonder ervaring. 1 dagdeel theorie, drie dagdelen praktijk. Aan het einde van de tweede dag een theorie- en praktijkexamen. Tijdens de tweede dag geven we ook een instructie Electropakketwagen. De electropalletwagen wordt ingezet bij voldoende tijd.

Moet er een Hef/reachtruck examen worden afgelegd?

Nadat je geslaagd bent voor het hef/reachtruck examen ontvangt u via Osseforth een pasje. Het pasje is vijf jaar geldig evenals het SOG en het CCV Veiligheidsexamen.

Examens: Standaard Osseforth examen met pasje.

Het is ook mogelijk om via SOG examen te doen. Dit is voornamelijk voor de petrochemische industrie.  Toeslag voor het SOG examen is €55,- of je kunt het  veiligheidscertificaat (CCV) Toeslag hiervoor is €55,-

Wanneer gebruik ik de Electropalletwagen?

Een instructie van een halve dag voor het rijden met een elektrische palletwagen. Hiermee worden ook diverse oefeningen gedaan.

Opleiding wordt afgerond met een examen. Pasje ontvang je via Osseforth

Waar wordt de cursus electropalletwagen gegeven?

De cursus electropalletwagen wordt gegeven op onze locatie in Elsloo. (Businesspark 165 )

 

Welke opleidingslocaties gebruikt Osseforth Opleidingen?

U kunt ons vinden in Elsloo:

Business Park Stein 165
6181 MA ELSLOO

Of in Venlo:

Olivier van Noortweg 7
5928 LX Venlo
(Traffic Port gebouw TP01)

Heftruck-Reachtruck - Vragen rij-, beroeps- of instructeursopleidingen - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020