Ons bedrijf

Wie is Osseforth Opleidingen

In 1977 gestart als autorijschool in Stein, is het bedrijf in de loop der jaren sterk gegroeid qua leerlingen, soorten opleidingen en kwaliteit.
 

Auto rijopleidingen in heel Limburg

Na in de jaren 80 marktleider te zijn geweest op het gebied van “snelcursussen” werden in de jaren 90 alle overige categorieën aan de rijschool toegevoegd. In 1999 werd een nieuw pand betrokken tegenover het CBR in Geleen. Vervolgens koos de ANWB Rijopleiding het bedrijf Osseforth uit als opleider voor Limburg waardoor een nieuw pand betrokken werd in Maastricht, nabij het Leeuwenborgh College. Momenteel geven we autorijles in Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Vaals, Venlo en Weert.
 

Unieke motor oefenterreinen langs de A2 en A76

In 2005 zijn we gestart met het motoroefenterrein in Elsloo onder de naam; A2Motorpoint. Dit was een gouden greep. Tien jaar lang zijn we hiermee uniek in de regio Limburg en bieden we de goedkoopste, snelste, modernste en beste manier om je motorrijbewijs te behalen. Door ons afgesloten oefenterrein, kun je het officiële CBR-examen doen op de plek waar je ook je lessen hebt gevolgd! Een vertrouwde omgeving dus. Een soortgelijk oefenterrein is later ook in Heerlen in gebruik genomen voor leerlingen uit de regio Parkstad. Vanaf 2017 voert de motortak van Osseforth Opleidingen de naam Osseforth Motorpoint. 
 

Ook voor een logistieke opleiding naar Elsloo

Naast het motoroefenterrein in Elsloo, is een pand gebouwd met daarbij drie theorielokalen en een kantoor voor de administratief medewerkers. Daarnaast is er een aparte logistieke opleidingshal voor de opleiding tot heftruck- en reachtruckchauffeur. Naast de categorieën A,B,C,D en E verzorgen we ook de cursus voor de taxipas/chauffeurspas, auto instructeursopleidingen,  VCA, BHV en het vaarbewijs!
 

De klant staat centraal

Bij alle opleidingen is het van belang dat de klant centraal staat. Bij Osseforth Opleidingen doen we dit door middel van het sturen op klanttevredenheid en op slagingspercentage. Alle medewerkers worden betrokken in de klanttevredenheid trainingen die het hele jaar door plaatsvinden. Via een verwijzing op de startpagina van de website, kun je alle klantbeoordelingen inzien.
Ook zorgen we door het gebruik van een ontwikkelde app dat je zelf je rijlessen kunt inplannen en je vorderingen kunt inzien. De app waarschuwt o.a. ook wanneer je een rijles hebt. Daarnaast bieden we toegang tot je eigen Online Osseforth pagina. Door het aanstellen van twee kwaliteitsinstructeurs zorgen we ervoor dat de kwaliteit van iedere rijles gelijk blijft en dat het slagingspercentage hoog blijft. Op de CBR website www.rijschoolgegevens.nl kun je terecht voor een overzicht van de slagingspercentages van alle rijscholen.

We zijn er trots op dat ons slagingspercentage met kop en schouders boven de andere rijscholen uitsteekt en dat maar liefst 98% van de klanten tevreden is over een opleiding bij Osseforth.
 

Osseforth – Dé trendsetter in opleidingen

Ons bedrijf Osseforth Opleidingen Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2022