Missie en visie

Osseforth Opleidingen heeft een duidelijke missie en visie. We gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, met het oog op milieu en verantwoord ondernemen. 

Missie

Osseforth Opleidingen is een professioneel, vooruitstrevend Limburgs familiebedrijf, gevestigd op meerdere A1 locaties verspreid door de provincie. We noemen ons niet voor niets de ‘Trendsetter in opleidingen’; we bieden een uitgebreid scala aan (nieuwe) opleidingen en lesmateriaal en bezitten een eigen webshop.

Onze missie kan worden vertaald in de volgende uitgangspunten:

  • Osseforth Opleidingen voorziet in alle rijbewijzen en vaarbewijzen
  • Osseforth Opleidingen bezit twee eigen oefenterreinen op de locaties Elsloo en Heerlen
  • Osseforth Opleidingen is een “Kweekvijver van Talent”:
    • We zijn een intern, uniek zelfvoorzienend, opleidingsinstituut voor de instructeursopleiding en creëren daarbij eigen aanwas.
    • We zijn een leer-bedrijf waarbij we bewust investeren in het ontwikkelen, bekwamen en opleiden van nieuwe en gevestigde medewerkers. We creëren onze eigen Talenten om ons bedrijf mee te verrijken en versterken.
    • We bezitten verscheidene organisatiestructuren zoals het RGO (Resultaatgericht Ondernemen) en het Talentplan (voor nieuwe, ambitieuze medewerkers)
  • Aansturing geschiedt op basis van de pijlers slagingspercentage, klanttevredenheid en kwaliteitsmeting. 

Visie

Osseforth Opleidingen stuurt bewust aan op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In de toekomst richten we ons nóg bewuster op elektrische auto’s, ledverlichtingen en zonnepanelen. Daarnaast heeft onze missie als doel om marktleider te worden in alle aangeboden opleidingen. In plaats van in de top, willen we áán de top staan; dit door middel van aansturing op bestaande pijlers (zonder hierop tekort te komen), hoog in te zetten, het hanteren van een up-to-date wagenpark, A1 locaties en (interne) trainingen voor personeel.

Missie en visie - Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2022