Rijbewijs keuring tijdens taxi opleiding

Rijbewijs keuring tijdens taxi-opleiding

Een rijbewijskeuring is een belangrijk moment. Immers als de uitslag nadelig uitpakt kan de rijbevoegdheid worden ontzegd. Deze keuring mag alleen door een bevoegde ARBO-arts worden gedaan, niet de huisarts.

Kies datum keuring

 

Medische keuring taxi chauffeur 

Dat een beroepschauffeur voor de vrachtwagen op keuring moet is bekend. Maar ook als je de taxipas wilt halen is een medische keuring bij de ARBO-arts verplicht. Deze keuring voor taxichauffeurs is wel lichter (klasse 2) dan een keuring voor beroepschauffeurs (klasse 1). 

Elke 5 jaar moeten alle taxichauffeurs medisch worden gekeurd door een ARBO-arts. 

Interesse om beroepschauffeur te worden?

Voor alle rijopleidingen C, C1, D, CE en taxi inclusief ARBO-keuringen kun je terecht bij Osseforth Opleidingen. We beschikken ook over de benodigde Gezondheidsverklaring die je zelf (online) dient in te vullen.

 

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Nerses Hovanes: "Toppie rijlessen gehad! Geslaagd voor taxi!! Dankuwel osseforth"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
18-01-2019 Schinveld
Danny Frings: "In 2018 begonnen met de taxi en vrachtwagenopleiding.

Praktijk van de taxi had ik instructeur P.P. Hij heeft de theorie en de praktijklessen gegeven. Op een leuke, humorvolle manier geeft hij de lessen. Zo blijft de stof goed hangen. Op elke vraag kreeg je ook een kundig antwoord. Al dien ik erbij te zeggen dat dit ook bij veel collega's t geval is. Ik ben voor mijn taxipas in 2018 in 1x voor alles geslaagd. Mede dankzij de goede zorgen van Osseforth. Dank je wel! Voor t lesvoertuig een iets minder cijfer, mede door geen airco. In 2018 was t ook erg warm. Dit voertuig wordt wel op korte termijn vervangen begreep ik. Al was de auto uiteraard wel goed onderhouden en veilig."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 10."
11-01-2019 Heerlen
Dhr./mevr. : "Een Top instructeur is peter! Medewerkers ook top aan de telefoon"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.3."
25-11-2018
Rijbewijskeuring voor taxi - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020