Auto opleiding
Auto opleiding
maand: juli 2017

Viona van Beek het nieuwe gezicht bij Osseforth Opleidingen

Hallo allemaal,

Sinds 1 juli 2017 ben ik bij Osseforth in dienst en ik wil mij graag even voorstellen.

Viona van Beek, nieuwe auto rij-instructeur B

Ik ben Viona van Beek, 36 jaar en ik woon samen met mijn partner Ralph en onze hondjes in Stein. In mijn vrije tijd geniet ik van: mooie ritjes op de motor, wandelen met mijn hondjes, tijd doorbrengen met mijn neefjes en er lekker op uit gaan met vrienden.

In 2015 ben ik begonnen met het lessen voor mijn motorrijbewijs bij Osseforth. Ik weet dat ik vaak tijdens de lessen heb gedacht "wat lijkt het me geweldig om tussen deze mensen bij Osseforth te mogen werken als instructeur". Vaak bleef ik ook nog even hangen na mijn les. Na het behalen van mijn rijbewijs bleef het vak instructeur in mijn hoofd spoken. Hier moest ik iets mee doen. Ik trok de stoute schoenen aan en stuurde een sollicitatiebrief naar Frank Osseforth. Hij verwees me door naar Marcel betreffende de opleiding Instructeur. Na mijn gesprek met Marcel was ik verkocht, ik ga deze opleiding doen!! Ik werk graag met mensen, ik vind het leuk om mensen iets te leren, geduld is mijn ding en in het verleden heb ik in het jeugdwerk altijd graag met jongeren gewerkt.

Aan het einde van mijn praktijklessen vroeg Marcel mij naar mijn toekomstplannen. Ik gaf aan dat ik graag voor Osseforth zou willen komen werken, laat dat nou net ook de insteek van Marcel te zijn. Een gesprek met Frank volgde, waarin hij aangaf dat er voor mij een plek was bij Osseforth na het afronden van mijn opleiding. Ik was dolgelukkig.

Na een intensieve en heel leerzame stage bij voornamelijk Jos, maar ook bij Theo en Jack, ben ik in juni geslaagd voor de opleiding Instructeur B. Ik verheug me enorm op deze nieuwe uitdaging! In dit vak ben je nooit klaar met leren en nieuwe dingen ervaren.

In de toekomst hoop ik mijn instructeurspapieren uit te mogen breiden met Instructeur A. Mijn werk te kunnen combineren met mijn passie.

Maar voornamelijk ben ik heel happy dat ik vanaf nu deel mag uitmaken van het Osseforth-team!!! Hier voel ik me heel welkom!! Thanks!

Viona van Beek nieuwe instructeur - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020