Auto opleiding
Auto opleiding
maand: januari 2017

Twee hartenwensen zijn in vervulling gegaan!

Het nieuwe jaar is goed begonnen. Onze rijinstructrice Joyce mocht namelijk twee hartenwensen vervullen. Een mooiere taak bestaat er niet! Lees hier het verslag van Joyce.

"Nadat ik iets verlaat aankwam in Sevenum zaten de beide dames al, vol verwachting, op me te wachten. Een van hen vond het wel héél erg spannend en dus heb ik eerst de tijd genomen om e.e.a. uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Nadat ze in de lesauto mijn pedalen had gezien klaarde het gezicht helemaal op! Het daarop volgende lesuur zag ik naast mij iemand ontspannen en genieten! Het feit dat we veelal door haar dorp reden, maakte dat ze zich trots voelde.

Ook de tweede leerling kreeg tijdens het lesuur de smaak goed te pakken. Vol zelfvertrouwen drukten beide dames af en toe het gaspedaal iets te hard in en moest ik aangeven dat we te hard reden, hahaha.

Kortom; ik heb een zeer waardevolle ochtend gehad en ik heb genoten van het enthousiasme van beide dames. Mooi om hieraan te hebben mogen meewerken."

De hartenwensen zijn vervuld, iedereen blij!

Hartenwensen vervuld door Joyce - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020