Simone Schirrmacher
Simone Schirrmacher
maand: mei 2014

Simone Schirrmacher

Mijn naam is Simone Schirrmacher en ben sinds 2002 werkzaam bij Osseforth Opleidingen. Mijn eerste ervaring bij deze rijschool was het behalen van mijn motorrijbewijs. De rijschool was toen nog in Stein gevestigd. Enkele jaren later toen mijn interesse voor de rijinstructie gewekt was dacht ik hieraan terug. Mijn motorinstructrice was een vrouw.... genaamd Kristel, en een coole chick. Dus zij is eigenlijk de reden geweest dat ik dit de dag van vandaag doe.... motorrijlessen geven.
Na het afronden van de opleiding was ik een blanco rijinstructrice en ben ik bij Osseforth ingestapt om de eerste uren te observeren. Na een half jaar heb ik kunnen aansluiten bij Osseforth Opleidingen. Allereerst als B instructrice en dit was de eerste 2 jaar best heftig maar ook heel leerzaam en de voldoening die je er voor krijgt is verslavend. Later ben ik mijn kennis gaan uitbreiden. Ik ben gestart met de instructie voor de opleiding als taxi chauffeur. Dit was heel interessant! Deze kandidaten hebben immers al een autorijbewijs! Ik denk vaak met een glimlach terug aan veel situaties.
Uiteindelijk ben ik gestart met de opleiding tot motorinstructrice. Toch weer even terug de schoolbanken in en na enkele praktijkexamens was ik er helemaal klaar voor! Dit is ook wat ik momenteel iedere dag bij A2motorpoint doe en dit doe ik met groot plezier! Met trots mag ik dan ook zeggen dat Osseforth Opleidingen één van de weinige rijscholen in Limburg is met vrouwelijke instructrices. De motorcategorie brengt voor mij als vrouwelijke instructrice met zich mee dat ik snel en makkelijk kan inspelen op de dames die inmiddels ook al in grote getale het motorrijden hebben ontdekt.
In mijn vrije tijd geniet ik van lange wandelingen met mijn witte herder, pik ik graag een terrasje of vergezel ik mijn partner die graag een ronde op het circuit rijdt.

Simone Schirrmacher - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020