Sabien van Gurp
Sabien van Gurp
maand: maart 2015

Sabien van gurp

Hallo lezer,

Mijn naam is Sabien van Gurp en ben zeventien jaar oud. Ik woon in Stein en ben in de zomer van 2014 begonnen met rijlessen bij rijschool Osseforth. Op mijn zeventiende verjaardag kreeg ik mijn eerste rijles cadeau, dit was een proefles om in te schatten hoeveel lessen ik nodig zou hebben. Tijdens deze les maakte ik kennis met het autorijden.

Na de eerste proefles merkte ik snel dat ik verder wilde lessen bij Osseforth en dit bevalt me nog steeds heel goed.

Elke week heb ik rijles van Rob Cuijpers, hij begeleidt me goed tijdens de lessen en geeft opbouwende kritiek. Ook geeft hij soms onverwachte opdrachten, waardoor ik alert moet blijven achter het stuur. Na de rijles wordt de les altijd nog geëvalueerd, er wordt dan aan mij gevraagd wat ik van de rijles vond. Op deze manier kan ik zelf vertellen wat ik goed en fout vond en worden de fouten opnieuw besproken om het de volgende keer te verbeteren. Ook krijg ik na iedere rijles huiswerk mee voor de volgende les. Verder is de sfeer in de auto goed en kan ik het goed met Rob vinden.  Tijdens moeilijke situaties, als ik een fout maak, blijft Rob rustig en helpt hij me met het oplossen van de fout. We bespreken dan achteraf wat er fout is gegaan en wat ik beter had kunnen doen.

Op de rijles app kan ik mijn voortgang en de planning van mijn rijlessen bekijken. Ik vind deze app erg handig en ook mijn ouders worden zo op de hoogte gehouden.

Na een aantal lessen ben ik begonnen met het leren voor mijn theorie-examen. Het leren hiervoor heb ik volledig via internet gedaan. Ook heb ik nog een cursus gehad bij Osseforth, waarbij ik de hele dag examens heb geoefend. Het leren via het internet en de cursus heb ik als zeer prettig ervaren en hierdoor was ik goed voorbereid voor mijn theorie-examen.

Toen ik op de helft van mijn lessen zat, werd er een TTT gepland. Door deze ervaring weet ik nu wat ik kan verwachten op een echt rijexamen en heb ik nog verbeter punten meegekregen van een examinator.  Ook heb ik op het TTT de bijzondere verrichtingen moeten doen. Ik was erg zenuwachtig hiervoor, maar gelukkig heb ik de vrijstelling gekregen.

Vandaag heb ik een proefexamen gehad met een andere rij-instructeur van Osseforth. Hij keek of ik al goed voorbereid ben voor mijn examen en zal dit bespreken met Rob.

Hieruit is gebleken dat ik nog moeite heb met goed vooruit scannen en ik weet dat ik dit nog goed moet oefenen met de hulp Rob. Zo kom ik steeds dichter bij het behalen van mijn rijbewijs!

Groetjes,

Sabien

 

Leerling in de kijker bij Osseforth Opleidingen! | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020