Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: augustus 2014

Persoonlijke manier van benaderen

Mijn ervaringen bij Rijschool Osseforth.

Iedere keer vind ik het weer spannend als de rode lesauto van Rijschool Osseforth voor mijn deur staat. Ik open de deur van de rode wagen en hoor; ‘’Hoe is het?’’  iedere keer op dezelfde vrolijke toon van mijn rijinstructeur Rob Hinzen. Al snel maken de zenuwen plaats voor een opgelucht gevoel.

Even een leuk praatje maken kan een groot verschil zijn je krijgt geen beladen sfeer in de rijles auto, want auto rijden moet natuurlijk leuk blijven. Na dit praatje gaan we aan de slag met rijden. Het rijden bij Osseforth is voor mij iedere keer weer verrassend, het zal nooit saai zijn aangezien ze iedere keer weer iets voor mij in petto hebben. Actief blijven bezig zijn met auto rijden is iets waar ik persoonlijk soms moeite mee heb. Gelukkig heeft Rob hier meestal goede ideeën bij om mij actief te houden, meestal doet hij dit totaal onverwacht; ‘Vertel me nu alle oneven getallen in de nummerborden van de voor bijkomende auto’s’’.  Even schrik ik van zijn vraag, ik ga aan de slag en me als snel bewust waar dit goed voor is; Het zorgt voor een breder zicht in het auto rijden en het houdt me weer bij de les. Ook is er aan mij gevraagd om een keer mijn ouders mee te nemen in een rijles, zo kunnen mijn ouders zien hoe Osseforth te werk gaat en hoe ik auto rij. Ook is dit een goeie les om te leren auto rijden met bekende in een auto, dit kan namelijk nogal spannend zijn. De route die wordt uitgestippeld varieert keer op keer weer, zo kom niet iedere keer weer op de zelfde plaatsen.

Zoals je al hoort de werkwijze bij Osseforth is in mijn ogen een prettige persoonlijke manier van benaderen. Als er een keer iets mis gaat in de auto zal ik nooit het gevoel hebben dat dit heel erg is. Want je bent natuurlijk nog in de leer.

Na de rijles kijken mijn rijinstructeur en ik naar alle punten van het autorijden. Dit is een goede manier om je vorderingen te zien, via het tablet vult hij mijn vooruitgang in en via een tabel kan ik dan zien hoe ik er voor sta. Het afspreken van een volgende rijles verloopt altijd soepel en als er een keer wat belangrijks tussen komt, wordt er geen probleem van gemaakt en kan de rijles verzet worden. Kortom ik heb geen spijt van mijn rijlessen bij rijschool Osseforth en ik kan dit iedereen aanbevelen!!

- Autoleerling Osseforth Opleidingen -

leerling in de kijker | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020