Motor opleiding/ Osseforth Motorpoint
Motor opleiding/ Osseforth Motorpoint
maand: maart 2018

Paul Waaijman maakt van zijn hobby zijn werk

De meeste van jullie zullen mij inmiddels wel kennen of een keer tegengekomen zijn, maar ik ben dus Paul Waaijman. De Hollander die nu met zijn vriendin in Sittard woont.
  
In april 2010 ben ik op 21-jarige leeftijd instructeur geworden voor de auto in Aalsmeer. Na ruim 7 plezierige "auto"-jaren ben ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ze mij bij Osseforth de kans wilden geven om het instructiebewijs van catagorie A (motor) te halen, nam ik deze met beiden handen aan. Een mooie kans om van mijn hobby werk te maken!
Na de complete opleiding te hebben afgerond op 20 juni (met 94 punten :p)  mocht ik in de vakantie meteen aan de slag op het motoroefenterrein in Elsloo. Daar ben ik nog steeds, naast de autorijlessen, 2 avonden per week te vinden.
Motorinstructeur Paul Waaijman
  

Voor komend voorjaar staat er veel meer motor op de planning en daardoor kan het het mooie weer niet snel genoeg komen.
Ik kijk er naar uit om de nieuwe mede-motorrijders te mogen begeleiden naar een levenslang en veilige toekomst natuurlijk MET motorrijbewijs!

Groetjes, 
Paul

Paul Waaijman maakt van zijn hobby zijn werk - Weblog over Osseforth Opleidingen Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020