Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: februari 2016

Osseforth Rijles app handig voor Sara Paques en haar ouders

Beste lezers,

Mijn naam is Sara Paques ik ben 18 jaar oud en ik woon Sittard.
Toen ik mijn eerste rijles had was ik erg zenuwachtig. Zenuwachtig om echt deel te nemen aan het verkeer maar ook of de instructeur en de rijschool me zouden aanspreken.

Toen het rode Osseforth autootje kwam aangereden maakte ik kennis met een rij-instructeur genaamd Theo Smith. We maakte een grappig praatje en ik voelde me al meteen wat minder zenuwachtig. 
Nadat de eerste rijles voorbij was voelde ik me heel erg opgelucht. Ik had niemand aangereden, Theo gaf me goede aanwijzingen en vond het vooral heel erg leuk! Hier wilde ik graag mee door gaan.

Nu ik 10 rijlessen gehad heb met Theo als instructeur kan ik zeggen dat ik ontzettend veel vooruitgang geboekt heb. Ik vind het heel prettig dat Theo vaak benadrukt wat er allemaal goed gaat. En als ik een fout maak bespreken we rustig samen hoe ik dat de volgende keer beter kan aanpakken. 

Ook de sfeer tijdens de lessen is erg prettig. Ik verheug me op iedere les en ik leer altijd wat nieuws. 
Verder kun je bij Osseforth je eigen les inplannen en de vorderingen van je rijles bekijken, dit is voor mij en mijn ouders super handig!

Binnenkort ga ik op voor mijn theorie-examen en als ik dat gehaald heb kom weer ietsje dichter bij het behalen van mijn rijbewijs.
Ik kan niet wachten om in de zomer mijn vriendinnen op te halen en zelf overal naar toe te kunnen! 


Groetjes Sara

Rijles App toont vooruitgang Sara Paques - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020