Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: mei 2016

Ook Pepsy Parpart raadt rijschool Osseforth aan

Ik ben Pepsy Parpart en ik ben een leerling van Rob Cuijpers. 

Toen ik wilde beginnen met rijlessen ben ik opzoek gegaan naar een rijschool. Ik kwam na vele goede recensies terecht bij Osseforth. Zij raden een proefles aan voor je begint met echte rijlessen. Toen ik deze proefles had was ik erg zenuwachtig van te voren. Maar toen ik de rij instructeur ontmoette viel deze spanning meteen weg. Er hing een prettige spanning en hij stelde me op mijn gemak. Hierdoor kon er een goede inschatting worden gemaakt van mijn niveau op dat moment.

Bij mijn rijlessen kreeg ik een andere rij instructeur, Rob Cuijpers. Ook hier viel mij op dat hij zorgt voor een prettige sfeer tijdens het auto rijden. Wat er dan ook weer voor zorgt dat ik het niveau laat zien wat ik daadwerkelijk heb in plaats van door de zenuwen onder mijn niveau te presteren.

Ik dacht voor ik begon met rijlessen dat het bij auto rijden vooral draaide om het besturen van de auto zelf. Deze gedachten viel meteen na de eerste paar rijlessen weg. Er wordt veel nadruk gelegd op het kijk werk. Dat is natuurlijk erg belangrijk in het verkeer. Rob helpt mij hier op een rustige manier bij zodat het niet gehaast kijken wordt. Want gehaast kijken, heeft niet echt veel zin.  

Ik raad rijschool Osseforth dan ook erg aan andere aan die op zoek zijn naar een rijschool. De redenen hiervoor zijn dat ik de manier van omgang van de rij instructeurs prettig vind en ze je begeleiden op jouw eigen niveau. Ook is een pluspunt dat de rijlessen worden gefilmd waardoor je achteraf nog eens de fouten (of juist goede dingen) kan zien die je gemaakt hebt. Ik voel mij nooit onveilig in de auto omdat ik weet dat als ik een fout maak Rob altijd oplet en op tijd ingrijpt. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk tijdens rijles!

Pepsy Parpart

Wil je weten wanneer Pepsy slaagt voor haar autorijbewijs, volg ons dan via Facebook of bekijk de pagina van Pepsy!

Pepsy Parpart raadt rijschool Osseforth aan - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020