Auto opleiding
Auto opleiding
maand: augustus 2017

Onze nieuwe collega Roger Stijnen, welkom bij Osseforth!

Hallo Allemaal,

Vanaf 1 augustus 2017 ga ik aan de slag als rij-instructeur bij Osseforth en graag wil ik me voorstellen. Ik ben Roger Stijnen, ben 45 jaar en woon samen met mijn partner in Oud Geleen. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van weekendjes weg naar o.a. Luxemburg en Duitsland. Samen met mijn zoon Tycho vind ik het erg leuk om buiten Nederland grote kermissen te bezoeken in Duitsland. Daarnaast houd ik van lekker eten en vooral de Griekse keuken is mijn grote favoriet.

Vanaf augustus 2017 nieuwe collega Roger StijnenIk ben bij Osseforth terecht gekomen in 2013 waar ik in eerste instantie mijn motorrijbewijs heb behaald. Op dat moment is het bij mij gaan kriebelen om ook instructeur te gaan worden en enkele maanden later ben ik in 2014 begonnen met de opleiding. Het was een pittige, leuke en vooral leerzame opleiding die ik eind 2014 heb afgesloten. In 2015 ben ik begonnen met een eigen rijschool en helaas heb ik deze activiteiten na een klein jaar moeten staken omdat mijn moeder ernstig ziek werd en haar in haar laatste levensjaar heb mogen verzorgen en begeleiden. Een heftige periode maar dankbaar dat ik deze periode zo heb mogen beleven.

Frank Osseforth heeft mij enkele weken terug gebeld met de vraag of ik nog actief was als rij-instructeur en enkele dagen later was de kogel door de kerk; ik ga weer beginnen per 1 augustus aanstaande. Ik hoop op korte termijn ook te kunnen gaan starten met de opleiding tot instructeur motor. Voor mij een combi die het helemaal afmaakt.

Mijn passie voor het vak is het coachen van leerlingen en ze wegwijs te maken in het drukke verkeer zodat ze met heel veel plezier terug kunnen kijken op een leuke periode in hun leven waarin ze hebben leren autorijden. En uiteraard mag er ook veel fun zijn in de auto. Een tijd die niemand meer vergeet.

Ik ben blij dat ik een onderdeel mag uitmaken van het team van Osseforth en graag tot ziens of in de auto!

Roger Stijnen nieuwe auto instructeur B - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020