Minoesch Pall
Minoesch Pall
maand: maart 2014

Minoesch Pall

Hallo nieuwe (en oude) leerlingen, nieuwsgierige ouders en enthousiaste Osseforth medewerkers,

mijn naam is Minoesch Pall en ik heb ook (uiteindelijk) gekozen voor Osseforth als mijn rijschool. Ik had al bij een eerdere rijschool lessen gehad (maar liefst 75), voordat ik naar Osseforth kon vertrekken. Ik had namelijk via Groupon een heel goedkope rijschool gevonden. Ik heb bij deze rijschool nare ervaringen meegemaakt, waardoor ik uiteindelijk geen goede lessen heb gehad en nu al tegen de 90 lessen aanloop. Uiteindelijk na veel wikken en wegen ben ik voor Osseforth gegaan. Na een eerste proefles voelde ik me erg op mijn gemak en ging het stukke beter dan het ooit bij de vorige rijschool is gegaan. De proefles instructeur stelde me gerust en het liep allemaal vlotjes. Later heb ik besloten om door te gaan met de rijlessen bij Osseforth. 

Toen kwam de dag dat ik mijn eerste rijles had. Ik, verslapen en wel 3 minuten te laat in de auto, was er totaal niet klaar voor. Met slaperige ogen en een gapende mond stelde ik mezelf voor.

En daar was die dan, mijn nieuwe rijles instructeur; lang, jong, gespierd, een volle bos haar op zijn hoofd en met een grote glimlach op zijn gezicht. Een prins in een rode Osseforth auto, kan je wel zeggen. Haha, grapje natuurlijk, Rob Cuijpers is mijn rijlesinstructeur, hij is kaal, gemiddelde lengte, maar heeft wel altijd een grote glimlach van oor tot oor. Een super persoon, sympathiek en weet al zijn leerlingen gerust te stellen. Vanaf de eerste rijles wist ik al dat ik beter af was bij Osseforth dan bij mijn vorige rijlesschool.

Na al die vele rijlessen die ik al heb moeten doorstaan, is het nog altijd een plezier om zo vroeg op te moeten staan en me naast Rob in de rijlesauto te plaatsen. Het is altijd wel weer lachen, maar ook  serieus in de les. Ik hou niet zo van kritiek en daar houdt Rob dan ook rekening mee. Na enkele rijlessen weet hij precies hoe je in elkaar zit en weet dan ook hoe hij je dingen moet uitleggen of opbouwende kritiek moet geven. Het is wel moeilijk als je moet omschakelen van de ene tactiek die rijschool nummer 1 je heeft aangeleerd, naar een tactiek die Osseforth je uiteindelijk wil bijbrengen. Het is en blijft moeilijk, maar wel altijd leerzaam. Ik hoop natuurlijk zo snel mogelijk mijn rijbewijs te kunnen halen, ook al zie ik het einde nog niet in zicht. Ach, die vele rijlessen vallen uiteindelijk weer in het niet, want met Rob naast je in de auto is het altijd een feestje!

Groetjes en veel rijplezier,

Minoesch Pall

Minoesch Pall - Weblog over Osseforth Opleidingen Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020