Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: december 2015

Minder rijlessen nodig voor Rik Jansen

Sneller op voor mijn rijbewijs!

Mijn naam is Rik Jansen en ik ben 21 jaar, student Social Work en atleet (topsport) in het dagelijks leven.

Aanvankelijk heb ik gekozen voor Osseforth rijopleidingen omdat dit een rijschool is met meerdere instructeurs en omdat mijn zusje Maud Jansen een goede ervaring heeft met deze rijschool. Voorheen heb ik bij een andere (tweemans)rijschool lessen gevolgd en een duur pakket aangeschaft maar dit klikte helaas totaal niet.

Gelukkig heb ik, na twee jaar geen lessen meer gevolgd te hebben, bij instructeur Theo van Osseforth Opleidingen plezier in het rijden gevonden. Wat ik als prettig heb ervaren is dat Theo mij ervarend heeft laten leren en zijn focus vooral legt op wat er goed gaat. Door deze andere aanpak, die veel meer relaxed is, heb ik zelfvertrouwen en veel meer rust gekregen tijdens het rijden. 

Ik heb minder lessen nodig gehad dan van te voren gedacht en rijd binnenkort af. 

Groeten,

Rik Jansen

Minder rijlessen nodig, Rik Jansen - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020