Auto opleiding
Auto opleiding
maand: augustus 2017

Mark Pinxt nu alweer 8 maanden werkzaam bij Osseforth Opleidingen

Naam: Mark Pinxt 
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats : Hoensbroek
Hobby's: Voetbal, tennis en reizen
Mark Pinxt auto instructeur

Ongeveer 3 jaar geleden ben ik op wereldreis geweest naar Indonesië (Bali), Nieuw Zeeland, Australië  en Bangkok (Thailand). Op deze plekken kom je echt tot jezelf. Je stelt jezelf de vraag "Wat geeft mij echt voldoening in het leven en in het werk".

Tijdens deze reis kwam ik erachter dat rij-instructeur het werk is dat op mijn lijf geschreven staat. Ik werd een man met een missie: terug naar NL , werken, sparen, opleiding doen en gelukkig worden in je vak. Zo gezegd zo gedaan. Terug in Nederland ben ik gaan sparen voor de opleiding. Zo ben ik uiteindelijk bij Osseforth Opleidingen terecht gekomen. 

Mijn motto is "waar een wil is, is een weg!!" en "IF YOU BELIEVE, YOU CAN ACHIEVE!!". 

Het lesgeven en het communiceren met mensen spreken mij erg aan in het instructeursvak. Je krijgt direct waardering voor je werk. Ik houd van een uitdaging in het leven en dat is in dit vak dus ieder uur weer opnieuw het geval.

Het leukste dat ik in de afgelopen 8 maanden heb meegemaakt:

  • Laatst was er een leerling jarig. Ik zei voor de grap "Waar is mijn stuk vlaai?". De volgende rijles had ze een stukje vlaai voor me meegebracht. Wat aardig!  
  • Ik vertelde tegen een leerling dat ik ooit een bepaald schilderij wil kopen. Een volgende rijles vraag ik "Wat heb je nog gedaan afgelopen weekend?". Zegt de leerling "Ik ben bezig geweest met het schilderen van jouw schilderij". Grappig!
  • Een grappig ongelukje was dat iemand mijn knie vastpakte in plaats van de versnellingspook.

Osseforth Opleidingen is een heel fijn bedrijf om voor te werken. Ik voel me trots om deel uit te mogen maken van het team! Ik hoop dat ik hier nog heel veel mooie jaren mag beleven. Thanks for Sharing.

Groetjes Mark

Terugblik Mark Pinxt autoinstructeur - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020