Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: november 2017

Manouk Scherber, mijn rijlessen zijn altijd goed om school en stage heen gepland

Hallo,

Mijn naam is Manouk Scherber en ben 17 jaar. Ik ben nog niet zolang bezig met de rijlessen, wel heb ik van te voren mijn theorie examen al gehaald, dus daar hoef ik me al geen zorgen over te maken.

Rijlessen van Manouk Scherber goed gepland

Mijn rijinstructrice is Viona van Beek en dat bevalt me GOED. Je kan altijd wel een goed praatje maken in de auto bijvoorbeeld over je huisdieren ;) en alles komt rustig op zijn tijd. Verder studeer ik bij het Citaverde College om dierenartsassistente paraveterinair te worden en daarbij zijn er wel wat stages, maar daar kunnen we altijd heel goed omheen plannen met de rijlessen, ‘s morgens of nog ‘s avonds laat les hebben is geen probleem.

Verder wens ik iedereen die ook nog aan het lessen is bij Osseforth veel succes en voor de mensen die nog een rijschool zoeken weet ik wel een goeie (Osseforth namelijk).

Groetjes Manouk

Manouk Scherber, rijlessen om school heen gepland - Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020