Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: maart 2017

Kim Schulpen bij de Peppermill voor motorrijlessen

Deze keer een leerling van de motoropleiding aan het woord. Kim heeft de eer om als eerste motorleerling te rijden op onze locatie in Heerlen.

Aan het woord Kim Schulpen

Motorleerling Kim Schulpen

Ik ben Kim Schulpen, de eerste leerling voor de motorrijlessen op het nieuwe oefenterrein van Osseforth in Heerlen. Mijn man is 5 jaar geleden met vlag en wimpel in 1x geslaagd voor zijn motorrijbewijs bij Osseforth.

Omdat het bij mij bleef kriebelen heb ik me via de site ingeschreven voor een proefles. Ik zag dat dit nu ook kon in Heerlen, voor mij de ideale plek omdat ik zelf in Heerlen woon. De Peppermill..., jeugdsentiment als het om op stap gaan gaat, en nu, de stap om opnieuw kriebels te krijgen. Niet voor het stappen, maar, om de stap te maken naar een rijbewijs. Een motorrijbewijs.

Ik werd verwelkomt door Laurent Essers. Een sympathieke jonge man die mij als 'primeur' had op het nieuwe terrein. Met de instructies voor het alarm in de hand gingen we samen de Peppermill binnen. De faciliteiten en entree in het oude Peppermill gebouw zijn uniek. De bar en het DJ platform zijn behouden wat het toch een mooie locatie maakt. Laurent heeft me een duidelijke en goede begeleiding gegeven voor mijn eerste les. De grens wordt niet opgezocht en ze gaan geheel op jouw tempo af. Iedere stap word goed uitgelegd en er wordt ook geluisterd naar eventuele vragen of onduidelijkheden.

Mijn eerste les op dit mooie grote terrein was TOP! Dit smaakt naar meer, die kriebels werden bevestigd na mijn eerste rijles. Er is zelfs een filmpje gemaakt voor op de Facebook site te zetten, en daar was ik trots op, die primeur te mogen zijn. Mijn keuze is gemaakt, Osseforth gaat mij begeleiden, op een mooi groot oefenterrein, naar mijn motorrijbewijs. Het aftellen naar de zomerse tour-ritten op de motor is begonnen.

Groetjes, Kim

Meer informatie

Ook interesse om je motorrijlessen te volgen bij Osseforth Opleidingen? Bekijk onderstaande pagina's voor meer informatie. 

Kim Schulpen eerste motorrijles Peppermill - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020