Joyce Dicks
Joyce Dicks
maand: juni 2014

Joyce Dicks

Mijn naam is Joyce Dicks, en ik ben 46 jaar.

Ik ben moeder van 3 kinderen (12jr/18jr/20jr).

Sinds 2010 werk ik bij Osseforth Opleidingen en doe dat nog steeds met veel plezier.

Naast mijn opleiding tot rijinstructeur B, heb ik een paar vervolgopleidingen gedaan om me nog meer te kunnen verplaatsen in leerlingen en in het bijzonder leerlingen die om wat voor redeneren dan ook meer moeite hebben met aanleren van de rijtaak. Daarnaast geef ik ook automaat rijles.

Het rijles geven betekent veel afwisseling; op een werkdag krijg ik met veel verschillende persoonlijkheden te maken. Van studenten tot huisvrouwen, van zestienjarigen tot ouderen. Het ene moment is mijn leerling brak van de introductieweek en het andere moment krijg ik het recept voor ouderwets lekkere wafels.

Dat kleurenpalet is wat mijn werk zo leuk maakt! En het kersje op de taart is het gevoel dat je mag delen als de leerling geslaagd bij het CBR naar buiten komt.

Ik wil dat de rijopleiding herinnert wordt als een prettige ervaring, het is voor mij en de leerling hard werken, maar jaren later wil ik dat ze met een glimlach aan mij terugdenken.

Als ik niet met mijn rode autootje rondrijd (always on the road for Osseforth), ben ik te vinden op diverse festivals (niet allemaal, daar ben ik te oud voor, hahaha), ik ben gek van Italië (ga beginnen aan mijn 3e jaar Italiaanse les), en ik kook héél graag (ook liefst Italiaans). Daarnaast heb ik de handen vol aan mijn gezin (incl. 2 teckels).

Ik hoop dit werk nog lang, met veel plezier, te kunnen blijven doen!

SEE YOU ON THE ROAD!!!!!

Joyce Dicks - Weblog over Osseforth Opleidingen Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020