Jos Stijfs
Jos Stijfs
maand: juli 2014

Jos Stijfs

Hoi ik ben Jos Stijfs ik ben 41 oud !

Samen met mijn vrouw en mijn 3 bonus dochters woon ik in het heerlijke Heerlen.

In 2001 ben ik begonnen met het les geven met de categorie B bij een kleine zelfstandige rijsschool in Landgraaf, na deze 2 jaar vol nieuwe ervaringen ben ik in 2003 bij Osseforth Opleidingen gestart. Hier ben ik begonnen het team van ANWB rijopleidingen te ondersteunen in Heerlen. Meteen werd ik voor de leeuwen gegooid met een 10 daagse opleiding  wat een grote uitdaging voor me was, vooral omdat de leerlingen verschillend waren en dit is erg mooi om te zien, voor mij was dit een zeer leerzame periode!

Na 2 jaar gewerkt te hebben bij ANWB rijopleidingen ben ik overgestapt naar Osseforth Opleidingen. Tijdens het les geven in de auto heb ik ook mijn instructeursbewijs voor de auto met aanhangwagen gehaald. Bij het lesgeven van de 2 eerder genoemde onderdelen ben ik vanaf 2010 ook gaan les geven met de heftruck en reachtruck. Dit zijn voertuigen waarmee je zware lasten kunt verplaatsen of wel in rekken kunt zetten. Dit lesgeven doe ik bij ons op de zaak of op locatie bij het bedrijf. 

Deze 3 super leuke onderdelen vul ik mijn week die door de afwisseling altijd super snel voorbij gaat! Samengevat betekent het dat ik een superleuke job heb die ik met veel enthousiasme uitvoer! Natuurlijk hoop ik zo mijn steentje bij te dragen aan een goede opleiding voor iedereen in elke categorie!

Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan mijn gezinnetje, daarnaast ben ik ook op het voetbalveld van VV Spaubeek te vinden waar ik samen met een collega het vierde elftal coach. Daarnaast kijk ik ook graag films! Zowel thuis als in de bioscoop en ga ik graag nog eens opstap!

Tot snel! Op de weg of tijdens een van mijn rijlessen!

 

Jos Stijfs - Weblog over Osseforth Opleidingen Limburg - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020