Jeroen Schmitz
Jeroen Schmitz
maand: oktober 2014

Jeroen Schmitz

Hoi iedereen,

Ik ben Jeroen Schmitz en inmiddels ben ik 17 jaar oud. Een tijdje terug ben ik begonnen aan mijn autorijlessen bij Osseforth. Aangezien mijn vader pas hier geslaagd was voor zijn motor rijbewijs en hij erg over Osseforth te spreken was, heb ik ook voor deze rijschool gekozen. Tijdens mijn proefles bleek al dat dit een juiste keuze was; zo was er al meteen sprake van een click en was de les al om voor ik er erg in had.

Na deze les ben ik daarom dus ook verder gegaan met mijn rijopleiding hier en ben ik bij Rob Cuijpers begonnen aan mijn echte rijlessen. Al meteen vanaf de eerste les bleek dat Rob een man was waar je goed mee kon praten en ouwehoeren over allerlei zaken: van voetbal tot serieuze dingen en niet geheel onbelangrijk, kan hij ook nog eens heel duidelijk overbrengen hoe het rijden precies in elkaar zit. Ondanks dat ik soms nog wel een beetje koppig en eigenwijs kan zijn verliest Rob nooit zijn geduld en probeert hij op allerlei manieren om jou dingen bij te brengen. Zo heeft hij wel eens vaker opdrachten, als zoek de gele auto’s of sla de hele tijd om en om links af en dan rechts etc. waarvan je in het begin je afvraagt waarom hij het doet, maar je daarna toch wel zeker het nut van in kan zien. Daarnaast is Rob ook iemand die heel goed weet duidelijk te maken tijdens de evaluatie van de les hoe je je fouten de volgende keer kan voorkomen.

Inmiddels heb ik al mijn theorie certificaat gehaald en heb ik ook bij de TTT mijn vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen gehaald. Uit de TTT kwam echter ook naar voren dat er aan mijn rijden voor de rest nog wel iets moet verbeteren. Ik was namelijk nog geen meester in het o zo belangrijke kijken en dat is nu eenmaal essentieel als je je roze papiertje wilt verdienen. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat dit met nog wat extra les op de Osseforth methode van Rob helemaal goed gaat komen. Hier ben ik met Rob nu dus ook nog even hard op aan het werken, zodat ik dadelijk net als velen voor mij ook kan zeggen dat ik fijn met Osseforth in een keer ben geslaagd!

Groet,

Jeroen Schmitz

Leerling in de kijker bij Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020