Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: oktober 2017

Je bent in goede handen bij Osseforth zegt Stephanie Vos

Mijn naam is Stephanie Vos en ik ben 27 jaar. Ik ben begonnen bij Osseforth Opleidingen en heb Rob Cuijpers als rij-instructeur.
In het begin vond ik het erg spannend. Maar Rob weet hier goed op in te spelen zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Bij Rob heb ik ook de theoriecursus gedaan en dat was zeer aangenaam.

Je bent in goede handen bij Osseforth, Stephanie Vos

Tijdens de rijlessen is er tijd voor een praatje, dit maakt de rijles erg aangenaam. Rob laat me extra opletten, bij zijstraatjes, en zelf handelen. Indien nodig springt hij in met handelen. Ik ben van mezelf erg onzeker, maar hiermee weet Rob goed om te gaan. Op de snelweg ben ik ook erg onzeker. Inmiddels heb ik een aantal dingen al overwonnen op dit gebied dankzij Rob. Er wordt besproken wat goed gaat, ook wat fout gaat. Maar pas later wat fout gaat omdat het bij mij vaak erin blijft zitten wat er fout gaat. Want daardoor tellen de goeie dingen niet meer voor mij.

Nu snel op naar het roze pasje. Voor de rest die gaat beginnen bij Osseforth, je bent in goede handen en veel rijplezier!

Groetjes Stephanie

Je bent in goede handen bij Osseforth, Stephanie Vos - Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020