Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: januari 2017

Dylan Corvers blikt terug op een leuke stageperiode

Vandaag weer een blog van een leerling in de kijker. Deze keer niet een rijleskandidaat voor het autorijbewijs, maar een blog van stagiair Dylan Corvers. 

Aan het woord stagiair Dylan Corvers

stagiair Dylan Corvers

Voor mijn opleiding marketing medewerker op leeuwenborgh opleidingen heb ik 4 maanden stage moeten lopen.

Allereest begonnen met een gesprek bij Frank Osseforth. Ik werd door de dames van kantoor vriendelijk verwezen om even plaats te nemen aan een van de tafels. Vervolgens het gesprek met meneer Osseforth. Ik kreeg meteen de indruk hoe Frank was, een vriendelijke en wijze man wat wel in is voor een grapje.

Vervolgens een dag proef dag moeten lopen, waarbij me werd uitgelegd wat van me verwacht word en wat wanneer op de social media moet worden geplaats.

De 4 maanden die ik stage heb moeten lopen heb ik met veel plezier ervaren! De medewerkers binnen het bedrijf zijn heel vriendelijk en hebben altijd tijd om je met dingen te begeleiden. Ondanks de vele vragen die je toch als stagiair hebt blijven de medewerkers rustig en leggen ze je het betreffende probleem uit.

De leukste ervaringen

Mijn leukste ervaring aan mijn stageperiode bij Osseforth opleidingen was met de Mannequin Challenge! Dit project heb ik zelf in elkaar moeten zetten, hierbij heb ik geleerd dat er veel meer dingen bij komen kijken dan je van te voren dacht. Veel moeten lachen tijdens deze dag, omdat de opnames die niet goed gingen.

Osseforth Opleidingen, ik wil jullie heel erg bedanken voor mijn leuke stageperiode hier!!

Groetjes, Dylan

Marketing stagiair Dylan Corvers - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020