Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: januari 2016

Door positieve feedback boekt Ivan Maanders veel vooruitgang

Gezellige sfeer tijdens de autorijlessen 

Mijn naam is Ivan Maanders en ik ben een leerling van rijinstructeur Rob Cuijpers. Eerder heb ik rijles gehad in Maastricht, daar woonde ik. In Maastricht heb ik ongeveer 12 rijlessen gehad van mijnheer Will Janssen.

Toen ik naar Geleen verhuisde had ik dus ook een nieuwe rijschool nodig. Door even op Google te zoeken, vond ik al snel de rijschool Osseforth Opleidingen Limburg. Dit leek mij een erg goede rijschool.

Nu ongeveer 14 lessen verder bij Rob, kan ik zeggen dat ik de afgelopen tijd als erg prettig heb ervaren. Er is altijd een gezellige sfeer en ik voel me erg op mijn gemak bij Rob.
Ook vind ik dat Rob erg goed oplet tijdens de lessen. Hij ziet goed waar mijn verbeterpunten liggen en haakt daar goed op in. Mijn oude rijleraar zei vaak alleen de dingen die ik fout deed. Rob geeft juist vaak aan wanneer ik iets goeds doe. Dit vind ik erg fijn omdat dit mij een goed gevoel geeft. Ik merk dat ik juist daardoor vooruitgang boek.

Osseforth Opleidingen Limburg geeft mij ook de mogelijkheid om buiten de rijschool uren om, de rijles te evalueren aan de hand van video´s en/of theorie. Dit is een extra wat ik gewoon erg goed vind. Ik ben erg tevreden met Osseforth!

Groeten, 
Ivan Maanders

Positieve feedback werkt voor Ivan Maanders - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020