Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: maart 2017

Britt Deckers profiteert van de mogelijkheden van een grote rijschool

Vandaag weer een blog van een leerling in de kijker. Deze keer een rijleskandidaat voor het autorijbewijs. Veel leesplezier!

Aan het woord Britt Deckers

Britt DeckersIk ben Britt en ik heb al een tijdje rijles bij Osseforth. Ik heb rijles van Rob Cuijpers en dat bevalt heel goed. In het begin vond ik het nog erg spannend om te rijden, omdat ik niet het gevoel had dat ik de auto onder controle had. Maar doordat Rob me gewoon alles meteen zelf heeft laten doen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen.

Als ik bepaalde dingen lastig vind tijdens het rijden, zoekt Rob een route die helpt die vaardigheid te oefenen. Ik vind het nu bijvoorbeeld nog lastig om goed vooruit te kijken, dus dan rijden we een route met veel kleine straatjes en veel verkeersborden waar ik op moet letten.

Ik vind Osseforth als rijschool ook heel prettig, omdat ze veel extra mogelijkheden bieden. Zo heb ik een cursus gevolgd om me klaar te stomen voor mijn theorie examen. Daarbij komt dat het een grote rijschool is, wat de mogelijkheid biedt om van verschillende instructeurs les te krijgen. Zo heb ik al een aantal keer een proefexamen gehad bij een andere instructeur om door de ogen van iemand anders te kijken wat mijn aandachtspunten zijn.

Osseforth is ook erg innovatief, want ze werken met camera's in de auto. Daarmee wordt elke les opgenomen en kan je de dingen die je fout of juist goed hebt gedaan thuis terugkijken.

Kortom, Osseforth is een super rijschool!

Meer informatie

Ook interesse om je rijlessen te volgen bij Osseforth Opleidingen? Bekijk onderstaande pagina's voor meer informatie. 

Grote rijschool is super, Britt Deckers - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020