Blog Serious Request 2014
Blog Serious Request 2014
maand: december 2014

Blog Serious Request 2014

Osseforth Opleidingen steunt dit jaar Serious Request 2014. Via een veiling hebben we €325,- opgehaald. De hoogste bieder mocht samen met Instructeur Theo de cheque gaan afleveren in Haarlem bij de Serious Request Dj's. De gehele rit naar Haarlem kreeg Shauny Baggen (de winnaar) rijles van onze instructeur Theo. Dus de rit naar Haarlem was niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens heel leerzaam. Op de terugweg reden ze via Amsterdam. En daar rijles krijgen is toch een stuk anders dan in het rustige Sittard. Shauny en Theo hebben een hele leuke dag gehad!

 

We zijn vandaag vertrokken vanuit Sittard naar Haarlem om namens Osseforth opleidingen de cheque van 325,- euro aan te bieden. Het was gelukkig droog bij vertrek maar de wind was wel heel sterk. Ik mocht direct achter het stuur plaatsnemen. Echt zenuwachtig voor het rijden was ik niet. 

 

Bij Badhoevedorp stopten we even om wat te drinken. De lescam camera werd gemonteerd en aangezet om het laatste stuk van de route op film te zetten. Omdat ik er al 2 uur op had zitten heeft Theo een stukje gereden tot Haarlem. Daar hebben we de auto geparkeerd en zijn we naar de Grote markt gelopen waar het glazen huis staat.

 

Gelukkig was het nog niet zo heel druk bij de chequebox en na 45 minuten hadden we de cheque ingeleverd. We moesten daar een soort tweede glazen huis in en hebben daar een kort filmpje gemaakt waarin we moesten vertellen hoe we het geld bij elkaar hebben gekregen. Vervolgens werd gecontroleerd of ons bedrag ook daadwerkelijk was overgemaakt en werd de cheque geregistreerd. De markt was inmiddels vol gestroomd en het werd drukker en drukker....! Bij de deejays zelf komen was best moeilijk dus bleven we op een afstandje.

 

Vervolgens zijn we een hapje gaan eten en toen weer richting de auto gelopen. Theo vond 't leuk om via Amsterdam terug te rijden en dat was een hele ervaring! Een foto van de lesauto op de Dam was ons doel...! Ik mocht weer rijden. Het was een superleuke ervaring ondanks dat het erg druk was en kleine ergernissen in het verkeer. In Amsterdam rijden is toch net even iets anders dan rijden in Sittard! Overal fietsers en voetgangers die zomaar wat doen maar dat maakt t ook wel weer spannend. We hebben de auto midden op de Dam gezet om snel een foto te maken en zijn vervolgens weer naar huis gereden. Ik vond het super leuk dat ik de hele tijd mocht rijden en het was een superleuke ervaring!!

 

Groetjes,

Shauny Baggen

Winnares Osseforth steunt Serious Request 2014

Er is ook een filmpje gemaakt bij Serious Request dit vind je terug via de volgende link

Osseforth Opleidingen Serious Request actie 2014 | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020