Leerling in de kijker
Leerling in de kijker
maand: maart 2016

Aandacht voor vooruitkijken is belangrijk bevestigt Ricardo Bovens

Bij Osseforth heb ik al een tijdje les gehad. Bijna alle lessen had ik van Rob wat mij zeer goed is bevallen. Af en toe had ik een andere rijinstructeur waarbij ik ook een goede ervaring heb gehad.

Het prettige aan Osserforth vond ik vooral hoe er les gegeven werd. Er werd gekeken naar je als persoon en niet als product. Met name ook Rob gaf mij les op de manier dat bij mij paste. Dit gaf mij ook vertrouwen om uiteindelijk door te groeien tot het niveau waar ik nu opzit.

Soms laten de rijinstructeuren iets expres bijna misgaan, hierdoor kon je wel meteen in de praktijk leren hoe het wel moet. Normaal gesproken maakt men niet twee keer dezelfde fout, hoewel ik dit soms wel had. Als het dan echt eens bijna misging greep de instructeur altijd op tijd in, echt altijd.
Bij het rijlessen wordt er heel veel tijd besteed aan het vooruitkijken, ook wel scannen genoemd. Ik hoor vaker dat bij leerlingen dit lastig is, en dit was bij mij ook het geval. Het is prettig dat aan dit onderdeel veel aandacht wordt besteed. Want dan voel je je ook een stuk prettiger wanneer je echt de weg op mag wanneer je het rijbewijs hebt behaald.

Osserforth mag van mij zo doorgaan!

Bovendien kan ik anderen deze rijschool aanraden,

Ricardo 

Houd onze Facebook-pagina in de gaten en wie weet zie je Ricardo  deze maand nog als een van de geslaagden voorbij komen!

Vooruitkijken is belangrijk, Ricardo Bovens - Osseforth Blog | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020