Bijeenkomst transport en logistiek

  • home
  • bijeenkomst transport en logistiek

Tweede edititie LogistiConnected

Spreker: Karel Balliauw , Directeur van Katoen Natie (voormalig transportbedrijf Langen)

Bent u ook actief in de transport en/of logistiek en op zoek naar nieuwe waardevolle kennis, informatie en contacten binnen uw sector? Meldt u dan aan voor de tweede editie van LogistiConnected op donderdag 1 oktober 2015.  Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Inschrijven

Neem contact op via e-mail met Frank Osseforth of telefonisch via +31 (0)6 - 5436 0222. Vanwege het beperkt aantal plaatsen, horen we graag tijdig of u aanwezig bent.

Programma 

Datum: Donderdag 1 oktober 2015 
Locatie: Golf & Countryclub Hoenshuis in Voerendaal
Tijd: 16:30 - 19:30 uur, welkom vanaf 16:00 

Sprekers

  1. Karel Balliauw, de nieuwe directeur van Katoen Natie in Elsloo. Bij Katoen Natie werken meer dan 13.000 mensen verspreidt over de hele wereld. Dit betekent de overname voor Limburg. Aan bod komt o.a. de (toekomst)visie van Katoen Natie en waar Limburg mee te maken krijgt.
  2. De tweede spreker is een directielid van de Douane. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de problematiek waarmee de transporteur te maken krijgt in binnen- buitenland, de inmenging van buitenlandse transporteurs en de daarbij behorende oneerlijke concurrentie.

LogistiConnected edities 2015 en 2016 

LogistiConnected is een unieke en interactieve netwerkbijeenkomst, georganiseerd door Osseforth OpleidingenSelexxyz HR Consultancy en RSM Wehrens Mennen De Vries Accountants & Belastingadviseurs. In 2015 en 2016 staan in totaal vier edities van LogistiConnected op het programma, waarvan de eerste op 25 juni 2015 heeft plaatsgevonden bij Golf & Countryclub Hoenshuis in Voerendaal.

Bijeenkomst transport en logistiek - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020