Proefles aanhanger

Proefles aanhanger in Limburg 

Een proefles met de aanhanger volg je bij Osseforth Opleidingen Limburg! Een proefles wijst uit welk rijlespakket geschikt is voor jou. De eerste rijles aanhanger duurt 90 minuten en je betaalt slechts € 49,50.  

Proeflessen starten vanuit Elsloo en Heerlen. Vervolgrijlessen starten ook vanuit Maastricht. Nieuwe startlocatie voor proefles en aanhangerrijlessen: Venlo!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Vrijblijvende eerste rijles aanhanger

Wij adviseren altijd een proefles. Tijdens je proefles aanhanger maak je kennis met de rijschool en de instructeur. De rij-instructeur verwelkomt jou op onze vestiging en je mag plaatsnemen achter het stuur. Daarna volgt een nabespreking, belangrijke zaken die je moet weten voor het behalen van je rijbewijs komen aan de orde.
De instructeur heeft tijdens je eerste rijles aanhanger een beeld van jouw talent en vaardigheid gekregen. En kan dan ook door ervaring en de gestructureerde aanpak een goede inschatting maken van het gemiddeld aantal te volgen aanhangerrijlessen. Het is zelfs mogelijk om je hele opleiding in te plannen.

Enthousiast geworden van je proefles aanhanger? Dan beslis dat je je rijopleiding gaat volgen bij Osseforth Opleidingen Limburg!

Begin met aanhangerrijlessen 

Na afloop van je proefles autorijden kun je kiezen voor een van de voordelig geprijsde rijlespakketten.

  • Aantal aanhangerrijlessen
  • Praktijkexamen aanhanger 

Kies voor een snelcursus en haal je E rijbewijs in 1 dag of volg de duo opleiding! Algemene informatie over rijlessen met een aanhanger en prijzen vind je op de pagina Aanhangerrijles volgen in Limburg
Lees op onze blog wat andere kandidaten van hun rijlessen vonden en hoe ze hun rijexamen en rijbewijs haalden.

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Voor de BE rijopleiding is subsidie mogelijk
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,7  via Springest 
  • Lid BOVAG rijscholen, driesterren lid 
  • De rijschool met meer dan 40 jaar rijleservaring!
  • Rijbewijs op afbetaling met de persoonlijke rijbewijsfinanciering

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Joep Leavers: "Ik vond de service erg goed. Verder vond ik 5 uur rijles voor het examen wel erg veel. De rij instructeur was iets aan de negatieve kant, positieve stimulatie werkt beter voor mij."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
18-04-2019 Maastricht
Marc Cox: "Zeer tevreden over het aangeboden lespakket (BE rijderijs) en de deskundigheid van de instructeur."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8."
09-04-2019 Maastricht
Thom de Ras: "Zeer goede en kundige instructeur echter veel problemen met het voertuig. 1 lesuur is in het water gevallen omdat de bus fatsoenlijk functioneerde en vervolgens een half uur bij de garage gestaan. Ipv van de geplande ( en betaalde) 4 uur lestijd, 2,5u les gehad. Erg jammer. De flexibiliteit van de lessen was ook erg jammer. Onverwacht een begrafinis gehad, hiervoor ruim van te voren contact gezocht om te kijken naar een oplossing om de lessen te verzet, maar helaas geen oplossing. Echter we de lessen gewoon moeten betalen. Van de in totaal 11 betaalde lessen met pijn en moeite er 7,5 kunnen hebben vanwege kapot voertuig en begrafenis. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
08-03-2019 Eijsden
Eerste rijles aanhanger, volg proefles aanhanger - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019