Aanhangerrijbewijs in 1 dag

E rijbewijs in 1 dag halen!

Heb jij al veel rijervaring, is achteruitrijden met een gesloten aanhanger jou niet vreemd? Dan schrijf je nu in voor een proefles en je weet of je in aanmerking komt om je E rijbewijs in 1 dag te halen!

Proeflessen starten vanuit Elsloo en Heerlen. Vervolgrijlessen starten ook vanuit Maastricht. Nieuwe startlocatie voor proefles en aanhangerrijlessen: Venlo!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Aanpak aanhangerrijbewijs in 1 dag

Al vroeg in de ochtend begint het programma E rijbewijs in 1 dag. Jouw instructeur staat om 8:00 uur al klaar in één van onze vestigingen, Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen, Heerlen-Kerkrade, Venlo en Maastricht. Omdat het E rijbewijs geen theoriegedeelte bevat, stap je meteen in de auto en begin je met oefenen. In de middag is je BE rij-examen gepland. Dus schrijf je in voor een proefles en haal het aanhangerrijbewijs in 1 dag!

Begintijd:08:00
Pauze:12:00 - 13:00
Rijexamen BE:14:00


Niet het aanhangerrijbewijs in 1 dag halen?

Jij wilt het liever wat rustiger aandoen. Dat kan! Kies er dan voor om de aanhangerrijlessen op meerdere dagen te volgen; over 2 of 3 dagen of 1 à 2 keer per week.

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Start met een proefles van 90 minuten voor € 59,29
  • Overal in Limburg, er is altijd wel een dagopleiding mogelijk!
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,7 via Springest
8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Rick du Long: "De eerste indruk bij de eerste keer was zeer goed .De instructeur vindt ik zeer geduldig en nemen de tijd om alles goed uit te leggen en bij te leren zeer zeker een aanrader ."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8.7."
25-06-2019 Hoensbroek
Maurice Dierickx: "Zeer positief "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
19-06-2019 Maastricht
Vivian Hageman : "Ik heb de proefles bij Jean gehad en de rijlessen bij Jos. Dit was een wereld van verschil. Jos gaf je het gevoel dat he kon rijden. Jean daarentegen was pietluttig in het rijden op zich, zonder nog de verrichtingen. Ik raad Jos bij iedereen aan. Jean helaas niet.

Bedankt Jos!!"
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 9."
21-05-2019 Gronsveld
E rijbewijs in 1 dag Limburg, BE snelcursus - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2020