Aanhangerrijbewijs duo opleiding

Haal snel en voordelig je E rijbewijs in 1 dag!

Heb jij al veel rijervaring, is achteruitrijden met een gesloten aanhanger jou niet vreemd? Dan schrijf je nu in voor een proefles en je weet of je de BE duo opleiding kunt volgen!

Proeflessen starten vanuit Elsloo en Heerlen. Vervolgrijlessen starten ook vanuit Maastricht. Nieuwe startlocatie voor proefles en aanhangerrijlessen: Venlo!

Inschrijven proefles

of bekijk prijzen

Aanpak BE duo opleiding 

Al vroeg in de ochtend begint het programma van de BE duo opleiding in 1 dag. Jouw instructeur staat om 7:00 of 8:00 uur al klaar in één van onze vestigingen, Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen, Heerlen-Kerkrade en Maastricht. Omdat het E rijbewijs geen theoriegedeelte bevat, stap je meteen in de auto en begin jij met een andere kandidaat met oefenen. In de middag is voor beide kandidaten het BE rij-examen gepland.

Begintijd:07:00 óf 08:00
Eindtijd:15:00 óf 16:00


BE duo dagpakket, twee kandidaten

De BE duo opleiding wordt in overleg met jou ingepland bij beschikbaarheid van twee kandidaten. Meld je samen aan en jullie ontvangen beiden een korting van € 15,00!

Locatie 

Je start je BE rijopleiding met een proefles aanhanger. Deze proefles vindt plaats op de hoofdvestiging Osseforth Opleidingen Sittard-Geleen in Elsloo. Het vervolg van je BE rijopleiding kun je ook volgen bij Osseforth Opleiding Heerlen-Kerkrade en Osseforth Opleidingen Maastricht

Privé rijlessen volgen voor het rijbewijs BE 

Is een duo opleiding niet iets voor jou? Kies dan voor het volgen van de opleiding Aanhangerrijbewijs in 1 dag. Wil je het liever wat rustiger aandoen? Dat kan ook. Kies er dan voor om de aanhangerrijlessen op meerdere dagen te volgen; over 2 of 3 dagen of 1 à 2 keer per week.

Waarom je kiest voor Osseforth Opleidingen Limburg

  • Start met een proefles van 90 minuten voor € 49,50
  • Overal in Limburg, er is altijd wel een dagopleiding mogelijk!
  • Klanttevredenheid van gemiddeld cijfer 8,7 via Springest
  • Enthousiaste en deskundig rij-instructeurs
  • Rijbewijs op afbetaling met de persoonlijke rijbewijsfinanciering

Osseforth Opleidingen Limburg, finalist Beste opleider van Nederland 2017!

Lees op onze blog wat andere kandidaten van de rijlessen vonden en hoe zij het rijexamen en rijbewijs haalden.

8.7
Score voor Osseforth Opleidingen na 1514 ervaringen:
 
Joep Leavers: "Ik vond de service erg goed. Verder vond ik 5 uur rijles voor het examen wel erg veel. De rij instructeur was iets aan de negatieve kant, positieve stimulatie werkt beter voor mij."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
18-04-2019 Maastricht
Marc Cox: "Zeer tevreden over het aangeboden lespakket (BE rijderijs) en de deskundigheid van de instructeur."
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 8."
09-04-2019 Maastricht
Thom de Ras: "Zeer goede en kundige instructeur echter veel problemen met het voertuig. 1 lesuur is in het water gevallen omdat de bus fatsoenlijk functioneerde en vervolgens een half uur bij de garage gestaan. Ipv van de geplande ( en betaalde) 4 uur lestijd, 2,5u les gehad. Erg jammer. De flexibiliteit van de lessen was ook erg jammer. Onverwacht een begrafinis gehad, hiervoor ruim van te voren contact gezocht om te kijken naar een oplossing om de lessen te verzet, maar helaas geen oplossing. Echter we de lessen gewoon moeten betalen. Van de in totaal 11 betaalde lessen met pijn en moeite er 7,5 kunnen hebben vanwege kapot voertuig en begrafenis. "
Ik geef Osseforth Opleidingen gemiddeld een 7.7."
08-03-2019 Eijsden
BE duo opleiding Limburg aanhangerrijbewijs - Osseforth | Osseforth Opleidingen - De trendsetter in Opleidingen © 2019